کمک‌رسانی جهادگران فارس به جامعه عشایر
کد خبر: 4067037
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۶

کمک‌رسانی جهادگران فارس به جامعه عشایر

فرمانده سپاه عشایر فارس ضمن برشمردن برخی از مشکلات جامعه عشایری، از کمک‌ها و خدمت‌رسانی جهادگرانی سخن گفت که بتواند برخی از مشکلات آنان را مرتفع کند.

سیدمحمد شکوهی، فرمانده سپاه عشایر فارس به گزارش ایکنا از فارس، سید محمد شکوهی، فرمانده سپاه عشایر استان فارس امروز، 6 تیرماه در جلسه تخصصی قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه ناحیه مقاومت عشایری استان با اشاره به گستردگی فعالیت‌ها و پراکندگی پایگاه‌های مقاومت عشایری گفت: در نگاه به جریان اقتصاد مقاومتی می‌بینیم که جامعه عشایری یکی از مهم‌ترین قشرهای تولید کننده به حساب می‌آیند که در بحث اقتصاد مقاومتی، افزایش تولید و اشتغال‌زایی حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین تولیدات عشایر به صنایع دستی مربوط می‌شود، افزود: در بحث صنایع دستی زنان عشایر در جای جای استان فارس هنرمند هستند تولید صنایع دستی آن‌ها در کشور بی‌نظیر است اما متاسفانه در این تولیدات، دلال‌ها و واسطه این سود را می‌برند لذا انتظار می‌رود با برپایی نمایشگاه دائمی صنایع دستی عشایر واسطه‌ها را حذف کرده و همچنین با کمک‌رسانی در ایجاد کارگاه‌ها، تولید را برای جامعه عشایری آسان‌تر کرد.

شکوهی، دیگر مشکلات جامعه عشایری را خشکسالی و نبود مراتع مناسب، مشکلات آب شرب در کانون‌های اسکان، تخریب مراتع عشایری، مشکل تأمین خوراک دام و ... خواند و گفت: البته اقدامات خوبی توسط گروه‌های جهادی برای رفع مشکل عشایر انجام شده که قابل تقدیر است و انتظار می‌رود که مسئولان در این زمینه همکاری بیشتری با این جهادگران داشته باشند.

ناصر کریمی مقدم، مسئول بسیج سازندگی ناحیه عشایری فارس هم در این نشست به مهم‌ترین اقدامات در حوزه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: در حوزه اقتصاد مقاومتی خدمات مختلفی به جامعه عشایری ارائه شده و تلاش‌ها بر این بوده تا با استفاده از ظرفیت صندوق‌های قرض‌الحسنه و دیگر اعتبارات سازمان تسهیلات مختلفی در زمینه کارآفرینی و اشتغال‌زایی ارایه شود.

وی افزود: خوشبختانه در مدت یک سال گذشته ۳۸ مرکز پرورش دام سبک، ۸ عرصه تولید عسل، ۶ مرکز پرورش قارچ، ۴ عرصه پرورش مرغ محلی و بلدرچین، ۴۵ کارگاه صنایع دستی، یک شیرینی پزی محلی و ۸ کارگاه خیاطی راه‌اندازی شده و در قالب فروشگاه امام صادق(ع) و نمایشگاه‌های اقتصاد مقاومتی به دنبال ارائه محصولات این مراکز هستیم.

کریمی مقدم تصریح کرد: جهادگران طی یک سال گذشته فعالیت‌های دیگری نیز داشته‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی اشاره کرد از جمله ساخت ۲۲ واحد مسکن محرومین، کمک به ساخت ۲ غسال خانه،  ۴ مورد مرمت مسجد نوسازی و بهسازی ۷ مدرسه عشایری ساخت ۵ آب انبار که از مهم‌ترین اقدامات عمرانی جهادگران طی سال ۱۴۰۰ بوده است.

انتهای پیام
captcha