به گزارش ایکنا از فارس، از نخستین دقایق صبح امروز، 29 تیرماه خیابانهای اطراف حرم مطهر شاهچراغ(ع) شاهد موجی از جمعیت عزادار بود. صدای نوحهخوانی و شعارهای «لا اله الا الله» با اشکهای مادران و جوانان در هم آمیخته بود. فضای مراسم، یادآور سالهای دفاع مقدس و صحنههایی بود که سرلشکر شهید غلامحسین غیبپرور، جانشین فقید فرمانده کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) خود در آنها جانفشانی کرده بود.
حسین صادق عابدین، استاندار اسبق فارس که به عشق و احترام شهید غیبپرور از تهران به شیراز سفر کرده بود تا در مراسم وداع و تشییع این سردار بزرگ اسلام شرکت کند، در گفتوگو با خبرنگار ایکنا با اشاره به خاطرات بازدیدهای مشترک از ساخت حرم جدید شاهچراغ (ع) گفت: هر چند هفته یکبار همراه با سردار شهید غیبپرور به محل ساخت حرم جدید میآمدیم و روند پیشرفت پروژه را بررسی میکردیم.
وی با تأکید بر جایگاه والای شهید غیبپرور افزود: خدا را شکر که این پروژه به اتمام رسید و حالا امیدواریم که در آن دنیا حضرت احمد بن موسی(ع) دست شهید غیبپرور را بگیرد و ایشان را با شهدا محشور کند.
عابدین همچنین شهید غیبپرور را فردی عاشق شهدا و خانوادههای آنان و خدمتگزار خالص دانست و گفت: علاقهمندی ایشان به خدمت به شهدا و خانوادههایشان زبانزد همگان بود.
سردار سیدرضا متولی، همرزم سرلشکر شهید غیبپرور و رئیس انجمن راویان دفاع مقدس فارس هم در گفتوگو با خبرنگار ایکنا با صدایی بغضآلود و اشک در چشمها، از سالها مجاهدت و عشق این فرمانده شهید به اهل بیت(ع) سخن گفت.
وی اظهار کرد: امروز یکی از سربازان واقعی امام زمان(عج) در خاک آرام گرفت؛ حاج غلامحسین، مردی مهربان و عاشق حسین(ع)، که ۴۳ سال بیوقفه برای اسلام و کشور خدمت کرد. او خود را غلام حسین(ع) میدانست و امشب مهمان حسین(ع) است.
متولی با اشاره به علاقه ویژه شهید غیبپرور به حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) افزود: شهید غیبپرور در طول زندگیاش تلاش کرد نام مبارک حضرت شاهچراغ(ع) را زنده نگه دارد. یکی از آخرین اقدامات جدی او در این مسیر، برپایی موکب حضرت احمد بن موسی(ع) در کربلا بود که با تمام وجود برای آن وقت گذاشت و پای کار ایستاد.
وی با بیان اینکه شهید غیبپرور فردی قاطع و مصمم بود، گفت: اگر تصمیم به انجام کاری میگرفت، تا رسیدن به نتیجه آن را رها نمیکرد. او همواره آغازگر کارهای بزرگ و تمامکنندهای موفق بود.
همرزم شهید غیبپرور ادامه داد: این ضایعه برای خانواده شهید و همه دوستانش بسیار سخت است. قافله جاماندههای شهدا کمکم به یاران خود میپیوندند و انشاءالله روزی برسد که ما هم به آنها ملحق شویم. حاج غلامحسین عاشق کربلا بود و با شهادتش به آن رسید؛ او نشان داد غلام حسین(ع) بودن یعنی چه.
ابوالفضل میقاتی، مردی ۵۰ ساله هم با نگاهی بغضآلود و صدایی گرفته به خبرنگار ایکنا گفت: سردار غیبپرور مرد میدان بود؛ چه در روزهای سخت جنگ، چه در عرصه امنیت و چه زمانی که به فکر مردم مناطق محروم بود. آمدم تا بگویم یاد او همیشه زنده است.
حضور پرشور زنان شیرازی جلوهای ویژه به مراسم داده بود. اعظم سالاری، همسر شهید عبدالله اسکندری، از شهدای شاخص مدافع حرم استان فارس، در جریان این مراسم در گفتوگو با خبرنگار ایکنا، خاطراتی تأثیرگذار از اعلام خبر شهادت همسرش و جایگاه ایشان در نگاه سردار را بازگو کرد.
وی با اشاره به روزهای ابتدایی خرداد ۱۳۹۳ گفت: سالها پیش، زمانی که خبر شهادت همسرم را میخواستند به ما اعلام کنند، خود شهید غیبپرور به منزل ما آمدند و رسماً خبر شهادت ایشان را اعلام کردند. این لحظه برای ما بسیار سنگین و به یادماندنی بود.
سالاری ادامه داد: بعدها در دوم محرم سال ۱۴۰۱، با بازگشت پیکر شهید به وطن، بار دیگر سردار به منزل ما آمدند و خبر را به ما دادند. آن خاطره و تلقینی که سردار برای شهید اسکندری قرائت کردند، چنان با دل و سوزناکی بود که هر بار گوش میدهم، اشک از چشمانم جاری میشود.
وی درباره شخصیت شهید اسکندری بیان کرد: اگر بخواهم سردار را در یک جمله توصیف کنم، میگویم ایشان فردی با پشتکار فراوان بودند که علاقه شدیدی به نظام و ولایت فقیه داشتند و تمام عمر و وقتشان را صرف خدمت به نظام و انقلاب اسلامی کردند.
مهلقا عیاری، پیرزنی که عکس جوان شهیدش را در دست داشت نیز به خبرنگار ایکنا گفت: وقتی میگویند غیبپرور، یاد جوانم میافتم؛ او هم مثل پسرهای ما برای آرامش ایران جنگید. غیبپرور دل مادرها را میفهمید و همیشه عنایت ویژهای به خانوادههای شهدا داشت و به امورات آنان رسیدگی میکرد.
زهرا کسرایی، رئیس نهضت قرآنی بانوان فارس هم در جریان این مراسم با شور و حال خاصی در گفتوگو با خبرنگار ایکنا گفت: خدا را شاکرم که این شهید عزیز ما را دعوت کرد تا در مراسم تشییع پیکرش حضور پیدا کنیم. او انسانی وارسته، با خلوص نیت و از خانوادهای اصیل و شرافتمند بود. من خواهر ایشان را میشناسم و میدانم که این خانواده در اصالت و کرامت نمونه هستند.
وی ادامه داد: شرافت، انسانیت و کرامت از چهره سردار غیبپرور میبارید و دیدن چنین انسانهایی برای همه ما درس بزرگی است. امیدواریم که بتوانیم راه این شهدا را ادامه دهیم. ایشان از افتخارات استان فارس بود و یک سال حضور ارزشمندشان در بسیج مستضعفین و رضایت رهبر معظم انقلاب از عملکردشان، نشاندهنده جایگاه والا و اخلاص این شهید است.
کسرایی با اشاره به شرایط شهادت سردار غیبپرور افزود: براساس شنیدهها، شهادت ایشان از جنایات رژیم صهیونیستی بوده و امیدوارم خداوند این غده سرطانی را هر چه زودتر از منطقه نابود کند. از خداوند متعال میخواهیم درجات این شهید والامقام را عالی گرداند و دست محبت او بر سر همه ما باشد.
زهرا رضایی، زنی جوان که کودک خود را در آغوش داشت، با صدایی لرزان به خبرنگار ایکنا گفت: من هیچوقت سردار را از نزدیک ندیدم، اما وقتی خبر شهادتش را شنیدم، حس کردم یکی از عزیزانم را از دست دادهام. او فرمانده دلها بود.
در گوشهای دیگر، جمعی از دانشجویان با پرچمهای یا حسین(ع) ایستاده بودند. علی مولایی، دانشجوی ۲۲ ساله به نیز به خبرنگار ایکنا گفت: شهید غیبپرور فقط یک نظامی نبود، او معلم اخلاق و مردانگی و تواضع بود. بارها سخنرانیهایش را شنیده بودم؛ حرفهایش به دل مینشست چون خودش همانطور زندگی میکرد.
مراسم با صلوات و قرائت زیارت عاشورا ادامه یافت. کودکان بسیجی با سربندهای یاحسین(ع)، با نگاهی معصوم، پیکر شهید را بدرقه میکردند. رضا علیرضاپور، جوانی بسیجی که کنار پیکر ایستاده بود، با صدای پرشور در گفتوگو با خبرنگار ایکنا بیان کرد: سرلشکر شهید غیبپرور مردی بود که در هر میدان خطر پیشقدم میشد. ما از او یاد گرفتیم که باید برای امنیت و عزت این خاک بایستیم.
حضور هزاران نفر از مردم، خانواده شهدا و همرزمان قدیمی سردار، صحنهای از عشق و وفاداری را رقم زد. شعار «لبیک یا حسین(ع)» با صدای جمعیت در آسمان پیچید و این بدرقه باشکوه به یادماندنی شد.
با رسیدن پیکر مطهر سرلشکر شهید غیبپرور به گلزار شهدای دارالرحمه شیراز، فضای مراسم رنگ و بوی دیگری گرفت. جمعیت عزادار، در میان زمزمه ذکر «یاحسین(ع)» و «لا اله الا الله» به استقبال آخرین وداع آمدند. عطر اسپند و صدای نوای حماسی مداحان، فضای گلزار را آکنده از احساسات و اشک کرد. خانوادههای شهدا، همرزمان و دوستداران این فرمانده نامآشنا در حالی که شاخههای گل بر پیکر شهید میگذاشتند، اشکهای خود را پنهان نمیکردند.
در نهایت پیکر سرلشکر شهید غیبپرور با صلوات و اشک در کنار دیگر یاران شهیدش آرام گرفت. بغض و اشک مردمی که با شعار «شهید زنده است» بدرقهاش میکردند، حکایت از پیوندی عمیق میان مردم فارس و این سردار رشید اسلام داشت. مراسم با قرائت فاتحه و تجدید پیمان با آرمانهای شهیدان پایان یافت و جمعیت عزادار با چشمانی اشکبار آرام آرام گلزار شهدا را ترک کردند، اما نام و یاد این شهید والامقام در دلها ماندگار شد.
انتهای پیام