کد خبر: 4276138
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶

باغ موزه‌های قرآن و هنر در شیراز احداث می‌شوند

رئیس کمیسیون فرهنگی، سومین حرم اهل بیت(ع) و گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز از احداث دو باغ موزه قرآن و هنر در این کلان‌شهر خبر داد و گفت: عملیات اجرای این پروژه‌ها امسال آغاز می‌شود.

محمدرضا هاجری، عضو شورای شهر شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، احداث باغ موزه قرآن یکی از مباحثی بود که طی سال‌ها، اعضای شورای شهر شیراز وعده آن را داده بودند و در این زمینه طرح‌های مختلفی ارائه شد که هیچ‌کدام به مرحله اجرا نرسید.

در همین راستا دوباره به سراغ محمدرضا هاجری، رئیس کمیسیون فرهنگی، سومین حرم اهل بیت(ع) و گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز رفتیم تا درباره آخرین وضعیت احداث این باغ موزه مطلع شویم.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از احداث دو باغ موزه قرآن و هنر در این کلان‌شهر خبر داد و گفت: پیش از این و طی تلاش‌هایی که در سالیان گذشته داشتیم، بنا شد تا شیراز صاحب یک باغ موزه قرآنی شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، سومین حرم اهل بیت(ع) و گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز همچنین با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه هنر در شیراز شهر فرهنگ و علم و ادب اظهار کرد: همچنین نیاز به احداث باغ موزه هنر در شیراز احساس می‌شد، بنابراین امسال دو باغ موزه قرآن و هنر را در شیراز احداث خواهیم کرد.

هاجری با بیان اینکه طراحی این دو باغ موزه انجام و مکان آن در خیابان قصردشت شیراز است، افزود: طرح این دو باغ موزه را به پیمانکار ارائه می‌دهیم و عملیات اجرای آن‌ها در سال جاری آغاز خواهد شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، سومین حرم اهل بیت(ع) و گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز همچنین به طرح دیگر این شورا در خصوص رونق فعالیت‌های قرآنی اشاره کرد و گفت: بنا داریم تا مرکز دارالحفظ قرآن کریم استان فارس را در مسجد جامع عتیق راه‌اندازی کنیم.

وی افزود: در همین راستا تفاهم‌نامه همکاری بین تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع)، مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان و شهرداری شیراز را امضا خواهیم کرد که این کار در سال جاری انجام خواهد شد.

هاجری همچنین برای همکاری با شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان فارس نیز اعلام آمادگی کرد و گفت: برای رونق فعالیت‌های قرآنی، آمادگی هر نوع همکاری با این شورا را داریم و در همین راستا جلساتی نیز با حضور دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی که مدیرکل تبلیغات اسلامی استان است، برگزار خواهیم کرد.

یادآور می‌شود، مسجد جامع عتیق، کهن‌ترین مسجد شیراز با قدمت بیش از یک هزار سال است که در گذشته با وجود داشتن عماری به نام خدای خانه در وسط حیاط آن، مرکز فعالیت‌های قرآنی در شیراز بود.

انتهای پیام
captcha