کد خبر: 4259702
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
استاندار فارس:

بروکراسی اداری پیچیده از موانع جذب سرمایه است

حسینعلی امیری بروکراسی و مراحل اداری پیچیده را یکی از موانع جدی جذب سرمایه دانست و گفت: سرمایه‌گذاری به بسترهای حقوقی، سیاسی و اجرایی نیاز دارد که باید به سرعت فراهم شود.

شورای برنامه ریزی فارسبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، حسینعلی امیری، استاندار فارس، شب گذشته، 23 دی‌ماه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان فارس، یکی از محورهای در دسترس و مقرون به صرفه برای توسعه فارس را گردشگری دانست و گفت: در حوزه‌های مختلف گردشگری همچون گردشگری فرهنگی، تاریخی و زیارتی و درمانی با برنامه‌ریزی‌ و زمان‌بندی‌های قابل اجرا به سرعت می‌توانیم به نتیجه برسیم.

وی به اهمیت سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی در این زمینه اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط خاص کشورمان و تحریم‌های ظالمانه‌ و شرایط اقتصادی که پیش‌رو است، یکی از مهم‌ترین راه‌هایی که برای توسعه استان وجود دارد، جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی‌ است که باید برای انجام شدن آن موانع را مرتفع کنیم.

استاندار فارس با تأکید بر ضرورت رفع بروکراسی‌های اداری برای جذب سرمایه گفت: در تمام دنیا از کارآفرینان و سرمایه‌گذاران استقبال می‌شود و محترم داشته می‌شوند، بنابراین ما نیز نباید با پیچیده‌کردن مراحل اداری جذب سرمایه را به تعویق بیندازیم.

وی در ارتباط با فرایند صدور مجوز برای تأسیس شرکت‌های سرمایه‌گذار خارجی بیان کرد: براساس اطلس سرمایه‌گذاری می‌توان فرصت‌ها را استخراج و مجوزها را بدون نام صادر کرد تا زمینه بهره بردن از سرمایه‌گذاری خارجی به سرعت فراهم شود و فرصت آماده به متقاضیان سرمایه‌گذاری ارائه شود.

امیری همچنین به موضوعاتی همچون کاهش فقر و محرومیت و نیز وضعیت بانوان سرپرست خانوار به‌عنوان اولویت‌های برنامه‌ریزی در استان اشاره و بر ضرورت اقدام جدی سازمان‌هایی همچون بهزیستی، کمیته‌ امداد امام خمینی(ره) و سازمان فنی و حرفه‌ای تأکید کرد.

ناترازی انرژی و تلاش برای تولید برق به وسیله پنل‌های خورشیدی نیز بخش دیگری از سخنان استاندار فارس را به خود اختصاص داد که در این زمینه گفت: اگر مشکلات کشور در ارتباط با تحریم های ظالمانه و سیاست‌ خارجی حل شود، باز هم یک چالش جدی به نام ناترازی انرژی تا یک سال آینده پیش روی ماست و باید برای حل آن‌ چاره‌ای اندیشید.

امیری اظهار کرد: تاکنون برای تولید 800 مگاوات برق به‌وسیله پنل‌های خورشیدی برنامه‌ریزی شده است و طبق گزارش‌های دریافتی ظرفیت تولید 1400 مگاوات را داریم و امیدواریم شرایط برای تولید این مقدار فراهم شود، خوشبختانه استان فارس در این خصوص شرایط مناسبی دارد و افراد بسیاری برای فعالیت در این حوزه اعلام آمادگی کرده‌اند که می‌توانیم از توان ایشان بهره ببریم.

اهمیت مدیریت مصرف و انتقال آب

استاندار فارس همچنین به مدیریت مصرف آب اشاره و تأکید کرد: مسئله انتقال آب و مسافت‌های دوری که برای انتقال آب وجود دارد، نگران‌کننده است.

وی با بیان اینکه در 50 سال گذشته آب‌ مصرفی شهرها حداکثر از 10 کیلومتر دورتر منتقل می‌شد و این رقم امروز به 110 و حتی 770 کیلومتر رسیده است، بر لزوم چاره‌اندیشی در این خصوص تأکید کرد.

مدیریت مصرف آب و همچنین استفاده از ابزارآلاتی که در صرفه‌جویی مصرف آب مفید است، از جمله شیرآلات و ابزار مصرف راه‌حلی بود که استاندار فارس برای بخش آب و صنعت و کشاورزی به آن اشاره کرد.

نماینده دولت در استان فارس در ادامه سخنان خود بر اهمیت نقش رسانه در فرهنگ‌‎سازی تأکید کرد و افزود: فرهنگ‌سازی در زمینه جذب سرمایه‌ و فرهنگ مصرف بر عهده همه کسانی ست که تریبونی در اختیار دارند و می‌توانند برای اقناع افکار عمومی از آن بهره بگیرند.

امیری اطلاع‌رسانی را از جمله وظایف صدا‌وسیما دانست و اضافه کرد: صدا‌وسیما در حوزه تولید محتوا به تنهایی نمی‌تواند فعالیت کند و ضرورت دارد دستگاه‌های اجرایی که در این زمینه مسئولیت و توانایی انجام کاری را دارند از جمله صاحبان رسانه، ائمه جمعه و امامان جماعت و سایر دستگاه‌های فرهنگی مساعدت و همراهی کنند.

انتهای پیام
captcha