کد خبر: 4226292
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
مسئول عقیدتی ـ سیاسی پشتیبانی منطقه 2 نزاجا:

حضرت علی‌اصغر(ع) سند حقانیت عاشوراست

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن عبدی با بیان اینکه حضرت علی‌اصغر(ع) یک الگوی همیشه زنده است، گفت: این طفل شش‌ماهه جان خود را برای حمایت از پدر از دست داد. حتی وابستگی به کودک باعث نمی‌شود انسان دست از اهداف والای خود بردارد و این سند حقانیت عاشوراست.

حضرت علی اصغر(ع)حجت‌الاسلام والمسلمین محسن عبدی، مسئول عقیدتی ـ سیاسی پشتیبانی منطقه 2 نزاجا در گفت‌وگو با ایکنا از فارس با اشاره به فرارسیدن روز بزرگداشت شیرخوارگان حسینی و شهادت حضرت علی‌اصغر(ع)، گفت: روز شیرخوارگان حسینی، روزی است که مسلمانان به یاد و خاطره شهدای کربلا، به‌ویژه شهید شیرخوار، حضرت علی‌اصغر(ع) عزاداری می‌کنند و یاد این شهید شش‌ماهه را زنده می‌کنند.

وی با بیان اینکه در حادثه عاشورا با دو موضوع مواجه هستیم، ادامه داد: اول اینکه ظلم و ستم بسیاری که بر خانواده امام حسین(ع) و یاران ایشان از سوی دستگاه ظالم روا داشته شد که بسیار تأمل‌انگیز و ناراحت‌کننده است.

مسئول عقیدتی ـ سیاسی پشتیبانی منطقه ۲ نزاجا با اشاره به وفاداری یاران امام حسین(ع) تصریح کرد: موضوع دوم وفاداری یاران، اصحاب و اهل بیت امام حسین(ع) در همراهی با ایشان است که خود را برای امامشان فدا کردند و جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند و شهید شدند.

عبدی با تأکید بر زنده نگه‌داشتن قیام عاشورا گفت: با برگزاری مجالس عزاداری یاد مصائب و دردهایی که دشمنان اسلام بر خانواده پیامبر(ص) روا داشتند را زنده نگه می‌داریم.

وی ادامه داد: حضرت علی‌اصغر(ع) یک الگوی همیشه زنده است. این طفل شش‌ماهه جان خود را برای حمایت از پدر از دست داد. حتی وابستگی به کودک باعث نمی‌شود انسان دست از اهداف والای خود بردارد و این سند حقانیت عاشوراست.

عبدی افزود: در حادثه عاشورا حضرت علی‌اصغر(ع) در راه هدف‌های والای امام حسین(ع) شهید می‌شود که شهادت این طفل چراغی برای آیندگان روشن کرد و نشان داد انجام کار خیر هیچ حد و مرزی ندارد.

مسئول عقیدتی ـ سیاسی پشتیبانی منطقه ۲ نزاجا در توصیه به جوانان و نوجوانان و حتی کودکانی که در مسیر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) قدم برمی‌دارند، گفت: باید از خانواده و اصحاب امام حسین(ع) الگوبرداری کنیم و از درس‌ها و اهداف این نهضت بزرگ استفاده کافی را ببریم.

انتهای پیام
captcha