احمدرضا نداف، رئیس گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در گفتوگو با ایکنا از فارس، از آغاز به کار نمایشگاه قرآن این استان از فردا، 28 فروردینماه خبر داد و گفت: این نمایشگاه تا پنجم اردیبهشتماه در صحن حضرت معصومه(س) حرم مطهر شاهچراغ(ع) دایر خواهد بود.
وی ساعت کار این نمایشگاه را هر روز از ساعت 15 تا 21:30 اعلام کرد و گفت: در این نمایشگاه 40 غرفه در بخشهای مختلف قرآن و عترت برپا شده است.
نداف اجرای چاووشخوانی، نمایشهای آیینی و مذهبی، عصر شعر، برپایی نشستهای تخصصی در حوزه قرآن را از جمله برنامههای جنبی این نمایشگاه بیان کرد و افزود: در این نمایشگاه یک غرفه ویژه کودکان در حوزه آموزش قرآن و مباحث عقیدتی برپا شده است.
رئیس گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با بیان اینکه همچنین نمایشگاه آثار هنری در موضوع قرآن و عترت هم در این نمایشگاه دایر شده است، گفت: 30 مؤسسه قرآنی فارس در نمایشگاه مذکور حضور دارند.
انتهای پیام