نشانه‌های ابتلا به کرونا را جدی بگیریم
کد خبر: 4028729
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷

نشانه‌های ابتلا به کرونا را جدی بگیریم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به شیوع سویه جدید کرونا از مردم استان فارس خواست تا هرگونه نشانه ابتلا به کرونا را جدی گرفته و به پزشک خانواده و یا مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کنند.

سیدوحید حسینی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز به گزارش ایکنا از فارس، سیدوحید حسینی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 25 در چهارصد و هفتاد و سومین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید ۱۹  با هشدار نسبت به گسترش سویه امیکرون در جامعه، بی توجهی نسبت به این تهدید را به منزله خطر مواجهه با بحرانی جدی در استان دانست و با اشاره به خیز آهسته موارد افزایش ابتلا به کروناویروس در استان گفت: راهکار مهم حفاظتی در شرایط کنونی، افزایش توجه عمومی نسبت به خطر این بیماری با جدی گرفتن علایم ابتلا به بیماری و مراجعه به موقع به پزشک است تا از پیشرفت علائم بیماری و بستری شدن پیشگیری شود.

وی، فصل سرما و خطر ابتلا به بیماری آنفلوآنزا را دیگر ضرورت رعایت شیوه‌نامه‎‌های بهداشتی عنوان کرد و گفت: به دلیل مشابهت علایم ابتلا به سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سویه امیکرون، ضروری‌ترین اقدام در صورت بروز نشانه‌های بیماری مراجعه به موقع به پزشک خانواده و مراکز ۱۶ ساعته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز همکاری، همدلی و مشارکت مردم در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و دریافت دُز سوم واکسن کروناویروس را در پیشگیری از ابتلا به این بیماری موثر عنوان کرد.

حسینی به ویژه از افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای خواست تا مراقبت از خود در برابر این بیماری را جدی گرفته و با تکمیل فرآیند واکسیناسیون، رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی، پرهیز از ترددهای غیرضروری و حضور در مکان‌های شلوغ، مانع از ابتلای خود به این بیماری و درگیری با پیامدهای بعدی آن شوند.

وی با ابراز نگرانی از کاهش رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در برابر کروناویروس، خروج از وضعیت نامناسب کرونایی در استان را نیازمند مشارکت، همکاری و همدلی بیش از پیش مردم دانست.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین وضعیت آمار ابتلا به کروناویروس و جانباختگان این بیماری در شیراز و مناطق مختلف استان، روند انجام تست‌های pcr در مراکز ۱۶ ساعته، تست‌های سریع، فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیصی کووید۱۹ و اقدامات کارگروه‌های مختلف ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ را ارزیابی کرد.

بررسی میزان موجودی واکسن در استان و ارزیابی فرآیند تزریق در مراکز انجام واکسیناسیون، از دیگر محورهای مورد پیگیری سرپرست دانشگاه در نشست امروز بود.

انتهای پیام
captcha