رسیدگی به امور مساجد و مبلغان فقط برعهده حوزه‌های علمیه نیست
کد خبر: 3923704
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۰

رسیدگی به امور مساجد و مبلغان فقط برعهده حوزه‌های علمیه نیست

مدیر حوزه‌های علمیه فارس با بیان اینكه این مراكز دو بخش درونی و بیرونی دارند كه هر كدام دارای وظایفی هستند، اظهار کرد: همه رسیدگی‌ها به امور مساجد و مبلغین برعهده حوزه نیست و نهادهای دیگری هم متولی این موارد هستند.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد استوار میمندی، مدیر حوزه‌های علمیه فارس، عصر دیروز، 28 شهریور ماه در جلسه جامعه روحانیت شیراز که در دفتر این نهاد در مصلی نماز جمعه قدیم شیراز برگزار شد، در خصوص افتتاح حوزه علمیه استان اظهار کرد: حوزه علمیه استان فارس از 15 شهریور ماه افتتاح شد و در برخی جهات از جمله برگزاری افتتاحیه به‌صورت مشترک میان حوزه علمیه آقایان و بانوان، دعوت از علما و مسؤلان استانی و ایراد سخن آیت‌الله شب زنده‌دار، بسیار مطلوب بود.

وی با تصریح اینکه حوزه علمیه 2 بخش درونی و بیرونی دارد، اضافه کرد: بخش درونی حوزه متشکل از بخش آموزش، تهذیب و پژوهش است، بخش برون حوزوی هم متشکل از تبلیغ، مباحث جهادی و خدمات اجتماعی است، اما آنچه بیشتر بر عهده مرکز مدیریت حوزه علمیه قرار داده شده ساماندهی مباحث درون حوزوی است.

عضو جامعه روحانیت شیراز با بیان اینکه همه رسیدگی‌ها به امور مساجد و مبلغین بر عهده حوزه نیست، گفت: نهادهای دیگری هم متولیان امور مساجد و مبلغین هستند، همچنین بخش خدماتی حوزه نیز بر عهده مرکز خدمات حوزه‌های علمیه است که زحمات بسیاری را کشیده‌اند، اما پیرامون بخش آموزش با کارهایی مانند طرح مهارت‌افزایی و دانش‌افزایی مدیران که انجام شد، رشد مطلوبی را داشته است.

وی در خصوص تعطیلی مدارس علمیه سطح استان در ایام کرونا و فعالیت‌های بخش آموزش نیز گفت: در اوایل شیوع بیماری کرونا، شورای حوزه استان با برگزاری جلسات، تصمیم گرفت تا آموزش در مدارس به‌صورت غیر حضوری باشد، از این رو به سرعت شیوه‌نامه‌ای تدوین شد و در شنبه، 10 اسفند آموزش غیر حضوری در مدارس آغاز شد که این شیوه‌نامه الگویی برای کشور نیز شد.

استاد سطح عالی حوزه علمیه فارس همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه خدمات اجتماعی طلاب جهادی اشاره کرد و گفت: حوزه علمیه استان فارس در ایام کرونا ورود خوبی در خدمات اجتماعی اعم از ضدعفونی معابر و تغسیل و تجهیز اموات کرونایی در بخش بانوان و آقایان داشته است، بدون آنکه حقوقی دریافت کنند از 20 فروردین فعالیت‌های جهادی خود را پیرامون تغسیل اموات کونایی آغاز کرده‌اند و تاکنون نیز این کار به صورت جهادی ادامه دارد.

وی در پایان گفت: تقاضا این است که متکفلان رسمی تجهیز و تغسیل اموات کرونایی که مجموعه شهرداری است، آن را تحویل بگیرد، چراکه کار جهادی برای یک مقطع بحرانی است، برای جایی است که نیروهای رسمی نمی‌توانند پای کار بیایند و نیروهای مردمی آن را انجام می‌دهند، اکنون شش الی هفت ماه است که می‌گذرد هنوز طلاب جهادی این کار را انجام می دهند.

انتهای پیام
captcha