به گزارش ایكنا از فارس، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی، مدیر حوزههای علمیه خواهران فارس عصر دیروز، 25 خردادماه در جلسه تجلیل از طلاب خواهر تغسیلدهنده اموات کرونایی که در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(س) شیراز برگزار شد، یکی از مظاهر جمال انسانیت را ایثار دانست و گفت: واژه ایثار و فرهنگ آن که به معنای اولویت و تقدم دیگران بر خود است، خوشبختانه در ساحت معارف اسلامی جایگاه رفیعی دارد.
وی با بیان اینکه در آیات و روایت پیرامون ایثار تأکید بسیاری شده است، افزود: در پنج جای قرآن سخن از ایثار به میان آمده است، که نمونه بارز آن آیه ۸ سوره انسان است، همچنین ترور پیامبر(ص) توسط قریش و خوابیدن حضرت علی(ع) به جای حضرت از دیگر نمونههای آن است.
محمودی، شیوع بیماری کرونا را نوعی بلا دانست و گفت: مدیریت کشتی انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری و تمکین و پیروی امت ایشان، تهدیدی را که میتوانست یک جامعه را تحتالشعاع خود قرار دهد را به یک فرصت تبدیل کرد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران فارس با اشاره به شرایط تحریم بینالمللی كشورمان در ایام شیوع كرونا گفت: با این وجود فضایی از ایثار و از خودگذشتگی را در دوران شیوع كرونا شاهد بودیم كه هنوز هم ادامه دارد، علیرغم محدودیتهایی که ایجاد شد و مشکلات اقتصادی که وجود داشته آن چیزی که وجود داشت در سفره همه قرار گرفت.
وی ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و بخش سلامت استان به دلیل انجام رسالت خود در دوره شیوع بیماری کرونا، گفت: علاوه بر این با تدبیر نماینده ولی فقیه در فارس، ستادی تشکیل شد و ۶ کارگروه در ذیل آن شکل گرفت که یکی از آنها کارگروه روحانیت و حوزه بود.
مدیر حوزه علمیه خواهران فارس به نخستین وظیفه کارگروه روحانیت و حوزه اشاره کرد و گفت: تغسیل و تدفین اموات کرونایی از جمله وظایف مهم این کارگروه بود که توسط طلاب ایثارگر و جهادگر انجام شد.
وی گفت: در اوایل شیوع کرونا که برنامهای برای تغسیل اموات کرونایی نبود، تدفین و تیمم بهگونهای بود که به صورت دست و پاشکسته انجام میشد حتی آن افرادی که وظیفه تدفین و تغسیل را با دریافت مزد برعهده داشتند، به دلیل ترسی که وجود آنان را فرا گرفته بود حاضر به این کار نشدند، اما طلاب جهادی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری شأن اموات مسلمان را حفظ کردند و با رعایت مسائل بهداشتی و شرعی تمام مراحل تدفین و تغسیل را انجام دادند.
محمودی در پایان تأكید كرد: فتوت و مروت خواهران طلبه جهادی در این عرصه شاخص این عمل واقع شد و بغض اجتماعی را برطرف کرد.
انتهای پیام