تلاش جبهه كفر برای بدنام كردن حوزه‌های علمیه/ جناح‌ها جریان نفاق و نفوذ در انتخابات را نفی كنند
کد خبر: 3874645
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶

تلاش جبهه كفر برای بدنام كردن حوزه‌های علمیه/ جناح‌ها جریان نفاق و نفوذ در انتخابات را نفی كنند

گروه معارف ـ مدیر حوزه‌های علمیه فارس با بیان اینكه امروز جبهه جهانی کفر از حوزه‌های علمیه عصبانی‌تر از انقلاب اسلامی است، گفت: جبهه جهانی كفر، انقلاب اسلامی را زاییده حوزه‌های علمیه می‌داند به همین دلیل سعی می‌كند آن را تضعیف كرده و بر علیه آن توطئه می‌كند.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد استوار میمندی، مدیر حوزه‌های علمیه فارس امروز، 7 بهمن‌ماه در جمع طلاب مدرسه علمیه محمدیه فیروزآباد گفت: امروز جبهه جهانی کفر از حوزه‌های علمیه عصبانی‌تر از انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینكه جبهه جهانی كفر، انقلاب اسلامی را زاییده حوزه‌های علمیه می‌داند به همین دلیل سعی می‌كند آن را تضعیف كند، گفت: امروز دشمن برای بدنام کردن حوزه علمیه توطئه می‌کند اما باید بگوییم كه از این توطئه‌های دشمن نمی‌هراسیم زیرا سربازان حضرت ولیعصر(عج) پیمان جانبازی با مولای خود امضا كرده‌اند.
استوار میمندی به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری اشاره كرد و گفت: امروز در گام دوم انقلاب رسالت سنگینی بر دوش حوزه‌های علمیه گذاشته شده است و باید تلاش كنیم در این زمینه نقش خود را به خوبی ایفا كنیم.
مدیر حوزه‌های علمیه فارس در ادامه سخنان خود به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار طلاب و فضلای تهران اشاره كرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار که در شهریور 96 انجام شد برای طلاب تعبیر«نهالان قد کشیده بوستان امامت و ولایت» را به کار بردند که بسیار امید بخش و هویت‌دهنده است.
وی، طلاب پایه یک و دو را نهال نورس خطاب كرد و افزود: هنگامی که طلاب به بنیه‌ای قوی رسیدند به تعبیر نهالان قد کشیده بوستان امامت و ولایت دست پیدا می‌کنند، آمده‌ایم تا در بوستان امامت و ولایت تربیت شویم و رشد پیدا کنیم، این توفیق بزرگی است.
مدیر حوزه علمیه استان فارس بیان كرد: هنگامی که فردی به نهال امامت ولایت تبدیل شد دیگر نباید کمال خود را در راه‌های دیگر جست‌وجو کند، اگرچه ممکن است این مسیر سختی و دشواری‌هایی داشته باشد.
استوار میمندی، در ادامه آیه پایانی سوره فتح را مورد توجه قرار داد و گفت: مقام معظم رهبری در همان دیدار طلاب و فضلای تهران به این آیه اشاره کردند، کسانی که با پیامبر(ص) هستند رحیم و مهرورزند، از این‌رو باید مراقب بود که بین خودمان رحمت وجود داشته باشد، نمونه آن را در انتخابات مشاهده می‌کنیم که گاهی بین دو جریان اختلاف وجود دارد، باید همه ید واحده شوند و جریان نفاق و نفوذ را نفی کنند.
وی در ادامه به ویژگی‌های یاران نبی اکرم(ص) اشاره کرد و افزود: طلب پیوسته فضل و رضوان خداوند و نمایان شدن آثار سجود در چهره از جمله ویژگی‌های افراد صالح است، در بیان ویژگی‌ها مقام مدح به کار رفته است که خداوند انتظار دارد متصل به این اوصاف شویم.
استوار میمندی تاکید کرد: از ویژگی اصحاب نبی اکرم(ص) این است که در مرحله نخست ایمان می‌آورد، بذر ایمان در دل او کاشته می‌شود و سپس تقویت و رشد پیدا می‌کند و تبدیل به یک نیروی مدافع دین خدا می‌شود، بنابراین مدافع دین خدا شدن ارزش کار طلاب و روحانیون است.

انتهای پیام
captcha