کد خبر: 1694552
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۸۷ - ۰۷:۵۸

بزرگراه «وحدت» در شيراز به نام «آيت الله سيد نورالدين حسينی الهاشمی» تغيير نام داد

گروه سياسی و اجتماعی: با رای اكثريت اعضای شورای شهر شيراز، بزرگراه «وحدت» به نام «آيت‌الله سيد نورالدين حسينی الهاشمی» تغيير نام داد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه فارس، «فاطمه هوشمند»، رييس شورای نامگذاری شورای شهر شيراز درباره نامگذاری مكانی به نام آيت‌الله سيد نورالدين حسينی الهاشمی شيرازی در جلسه روز يك شنبه 14 مهرماه شورای شهر گفت: شورای نامگذاری اقدام به طرح مجدد موضوع كرد و با وجود اينكه در جلسات قبلی به خاطر مغايرت‌هايی كه با اساسنامه و الگوی كار شورای نامگذاری وجود داشت اين پيشنهاد رد شده بود، نظر بر اين شد كه به عنوان مثال خيابانی كه منتهی به محل سكونت آن سيد يا منتهی يه آرامگاه آن بزرگوار باشد را به نام ايشان نامگذاری كند.
عضو شورای شهر شيراز و رييس شورای نامگذاری يادآور شد: خيابان آيت‌الله حايری شيرازی و خيابان شهيد آيتالله دستغيب نيز در اطراف محل سكونت ايشان قرار دارد و ضمن اينكه شخصيت آيت‌الله سيد نورالدين حسينی الهاشمی متعلق به همه شهر و شهروندان شيرازی و مايه فخر و مباهات همه شيرازی‌هاست و با توجه به اينكه بزرگان تأكيد بر نامگذاری بزرگراه وحدت به نام آن سيد روحانی داشتند، شورای نامگذاری اقدام به نامگذاری اين بزرگراه به نام سيد نورالدين حسينی الهاشمی كرد تا بدين صورت هم توصيه آنها لحاظ شده باشد و هم تشابه اسمی كه با بلوار ميرازی شيرازی كه به موازات بزرگراه وحدت و در فاصله بسيار كمی قرار دارد،ايجاد می‌شد و مغاير با اسانامه سازمان بود، اصلاح شده باشد.
در پايان با اكثريت آرای اعضای شورا، اين بزرگراه به نام آيت‌الله سيد نورالدين حسينی الهاشمی نامگذاری شد.
captcha