کد خبر: 4306352
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵

فعالیت‌های درمانی جهاددانشگاهی فارس ارتقا می‌یابد

رئیس جهاددانشگاهی فارس گفت: با دریافت مجوز پنج‌ ساله درمانگاه، زمینه برای ارتقای فعالیت‌های درمانی این نهاد در استان فراهم شد.

امیرحسین استقلال، رئیس جهاددانشگاهی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، امیرحسین استقلال، رئیس جهاددانشگاهی فارس، امروز دوشنبه، ۳۱ شهریورماه در جمع جهادگران دانشگاهی استان با بیان اینکه مجوز درمانگاه جهاددانشگاهی فارس  سال‌ها به مشکل برخورده بود، اظهار کرد: هر چقدر تلاش می‌کردیم تا مجوز درمانگاه جهاددانشگاهی را اخذ کنیم با موانعی مواجه می‌شدیم، اما اکنون موفق شدیم این مجوز را از دانشگاه علوم پزشکی دریافت کنیم.

وی دریافت این مجوز را اقدامی شاخص توصیف کرد و افزود: مجوز پنج‌ ساله برای درمانگاه جهاددانشگاهی فارس را کسب کردیم که می‌تواند تحولی در فعالیت‌های درمانی جهاددانشگاهی استان ایجاد کند.

استقلال با اشاره به تجربه جهاددانشگاهی در راه‌اندازی درمانگاه‌های شاخص در سطح کشور ادامه داد: درمانگاه از این پس به‌صورت مرحله به مرحله و در قالب فعال‌سازی تک‌تک بخش‌ها راه‌اندازی خواهد شد. ما نیز همانند نمونه‌های موفق ملی، تلاش خواهیم کرد درمانگاهی با خدمات کیفی و در شأن مردم فارس ایجاد کنیم.

رئیس جهاددانشگاهی فارس از همه جهادگران استان در بخش‌های درمانی و غیردرمانی خواست تا برای تکمیل و راه‌اندازی همه بخش‌های درمانگاه همکاری کنند و گفت: هدف ما داشتن یک درمانگاه کامل و ارائه خدمات درمانی ارتقایافته در استان است.

انتهای پیام
captcha