به گزارش ایکنا از فارس، حجت جوانمردی، رئیس اتاق اصناف مرکز فارس، امروز، 24 خردادماه در نشست کمیته رصد بازار شیراز ضمن تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، مدیران ارشد کشوری و هموطنان گفت: خوشبختانه هیچ مشکلی در تأمین کالاهای اساسی نداریم و از همشهریان هم تقاضا داریم که به شایعات دشمنان توجه نکنند.
وی با بیان اینکه بازار شیراز در آرامش کامل بهسر میبرد، ادامه داد: قطعاً مردم عزیز خودشان مراقب هستند و خریدهای هیجانی را انجام نخواهند داد، همچنین به لطف خدا در جنگ ترکیبی دشمنان، خودمراقبتی در پیش خواهیم داشت.
وحیدرضا محمودزاده، معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس نیز در این نشست از مردم عزیز خواست اخبار را تنها از منابع معتبر خبری و رسانه ملی دنبال و از نشر اخبار جعلی جدا خودداری کنند.
انتهای پیام