به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش امروز، 18 بهمن در سفر دو روزه خود به جنوب استان فارس و در حاشیه بهرهبرداری از ساختمان جدید مدیریت آموزش و پرورش شهرستان گراش که به مناسبت دهه فجر برگزار شد، اظهار کرد: دیدار با فرهنگیان از مهمترین موضوعات این سفر بود و پروژههایی را به بهرهبرداری رساندیم که بسیار ارزشمند و در کشور و کمنظیر است.
وی تصریح کرد: مشارکت مردم این شهرها و انگیزه بالای آنها در سخاوت و کار خیر و اجرای پروژههای بزرگ میتواند الگویی مناسب برای کل کشور باشد.
کاظمی بیان کرد: مأموریت مهم دیگر ما در این سفر کمک به حل مشکلات این شهرستانهاست لذا تکمیل پروژههای نیمه تمام را دستور کار قرار خواهیم داد. در بخش تجهیزات مدارس کمک خواهیم کرد.
وی با اشاره به سفر 2 روزه خود به شهرستانهای جنوبی فارس گفت: مطالبات مطرح شده در این سفر دوروزه را به دولت منتقل خواهم کرد و تلاش میکنم صدای فرهنگیان، دانشآموزان و مردم جنوب فارس در هیئت دولت باشم.
وزیر آموزش و پرورش همچنین در دیدار با جمعی از خیرین مدرسهساز و فرهنگیان شهرستان گراش گفت: خیرین مدرسهساز دارای اندیشههای بلند، قلبهای مهربان و الگوهای جامعه هستند که آینده جامعه را میسازند.
وی با تمجید از فرهنگیان و خیرین مدرسهساز گراشی در احداث مدارس و مراکز فراوان آموزشی و سایر امورات خیر گفت: گراش دارالمنفقین و دیار سخاوتمندان هست که این ویژگی را در کمتر جای دیگری مشاهده میکنیم.
کاظمی تصریح کرد: با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد گراش انتظار ما ارتقای کیفیت آموزشی مدارس از سوی فرهنگیان است لذا پیشنهاد میکنیم این شهرستان با ایجاد فعالیتهای فرهنگی و تربیتی به عنوان پایلوت در کشور انتخاب شود. مدیران و معلمان از ارگان تعلیم و تربیت هستند که میتوانند تحول ایجاد کنند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مطالباتی که در این شهرستان وجود دارد را پیگیری خواهیم کرد، گفت: راهاندازی دانشگاه فرهنگیان بانوان در شهر گراش در دستور کار قرار میگیرد.
محمود طاهرزاده، فرماندار شهرستان گراش نیز گفت: ۱۱۰ مسجد، حسینیه، مراکز درمانی و آموزشی در این شهر وجود دارد که همگی مزین به نام امیرالمومنین(ع) است و این نشان از وجود محبان مولی الموحدین حضرت علی(ع) دارد.
وی از خیرساز بودن بیش از ۹۵ درصد مدارس گراش خبر داد و خواستار همکاری ادارات کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس با خیرین، جذب نیروی انسانی بومی و تجهیز مدارس خیر ساز شد.
ابراهیم مهرورزی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان گراش هم با بیان اینکه احداث مجتمع خوابگاهی ویژه معلمان غیر بومی امری ضروری است که انتظار میرود دولت در این خصوص مساعدت کند، گفت: رفع موانع مسیر ساخت و سازهای بناهای خیرساز از مطالبات مردم این شهرستان است.
محمدعلی فرجی، مدیر آموزش و پرورش گراش هم گفت: راهاندازی دانشگاه فرهنگیان ویژه بانوان در گراش از مطالبات مردم این شهرستان است لذا دو ساختمان آماده داریم که میتوانیم در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا دانشگاه فرهنگیان ایجاد شود.
وی بیان کرد: بیش از ۹۵ درصد مدارس گراش خیرساز است و هیچ موردی مدارس سنگی و کانکسی در این شهرستان وجود ندارد.
انتهای پیام