به گزارش ایکنا از فارس، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحیالدین طاهری، دبیر جامعه روحانیت شیراز، امروز، ششم بهمنماه در نشست جامعه روحانیت شیراز با مسئولان هلال احمر فارس با تأکید بر لزوم فراموش نشدن مسئله فقر در جامعه گفت: موضوع فقر در جامعه را باید جدی گرفت و مسئولان قضایی باید نظارت جدی در این حوزه داشته باشند.
مسئول مدرسه علمیه محمودیه با تبریک پیروزی مردم غزه گفت: همانطور که مقام معظم رهبری اذعان داشتند اگر ما واقعه نبرد غزه را به چشم خود ندیده بودیم و تنها آن را در کتابها میخواندیم، حتماً آن را افسانه میپنداشتیم، چراکه برای عقول باورپذیر نیست که تمام قدرتهای جهانی هر نوع حمایت سیاسی و نظامی را از یک رژیم آدمکش داشته باشند تا سرزمین کوچکی از اسلام را با خاک یکسان و گروه حماس را نابود کند، اما در پایان این رژیم مسلح به آخرین سلاحهای روز ناچار شود با همین گروه کوچک اما مؤمن و مقاوم پای میز مذاکره بنشیند و تمام شروط آنها را بپذیرد و با خواری عقبنشینی کرده و شکستی ذلتبار را در پیشگاه جهانیان به ثبت رساند و این جز کار خدا نمیتواند باشد و برای مؤمنان جهان نشانه است.
دبیر جامعه روحانیت شیراز در ادامه با اشاره به معضل کمبود داروهای نایاب و کمیاب گفت: دسترسی به این داروها درد مردم است و این درد در استان فارس هم نمود و بروز دارد. گاهی اوقات میشنویم که برخی همشهریان برای تهیه دارو باید با چندین واسطه و پس از گذشت زمان بسیار در تهران به این نیاز ضروری دسترسی پیدا کنند یا اینکه در بازار سیاه با قیمتهای فوقالعاده گزاف آن را بهدست آورند.
وی ادامه داد: استان فارس به دلیل همسایگی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس میتواند با تعامل با تجار استان و افراد توانمند ایرانی، از این ظرفیت برای کسب داروهای نایاب استفاده کند و بسیاری از این اشخاص خواهان کمک به هموطنان خود هستند و هلال احمر باید برای این ظرفیت برنامهریزی داشته باشد.
دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به جایگاه معتبر هلال احمر در میان مردم بیان کرد: شاید در جامعه نسبت به برخی دستگاههای خدماترسان به غلط شائبهها و جوسازیهایی وجود داشته باشد، اما در رابطه با خدمات و جایگاه هلال احمر در میان مردم اجماع قابل قبولی را شاهد هستیم و باید از این جایگاه برای جمعآوری حداکثری کمک به مردم استفاده شود.
طاهری افزود: برخی پزشکان هستند که کمکهای چشمگیری به هلال احمر میکنند و این در حالی است که جامعه به غلط این تصور را دارد که پزشکان فقط پول پارو میکنند و به فکر جامعه نیستند، در حالی که واقعیت جامعه پزشکی غیر از این است و با اینکه اکثریت آنها وضعیت اقتصادی مطلوبی ندارند، اما در کمکرسانی و امور خیریه پیشگام هستند.
وی ادامه داد: همینطور باید از ظرفیت جامعه روحانیت در موضوع هلال احمر استفاده شود، چراکه روحانیت در بحرانهای مختلف مانند کرونا و سیل و زلزله نشان داده است در مواردی که هیچکس زیر بار انجام آن نمیرود، جان خود را کف دست میگذارد و وارد میدان میشود و این رویکرد از آن خاطر است که روحانیت آبروی نظام محسوب میشود.
طاهری گفت: بهعنوان نمونه در قضیه کرونا اگر کمکهای آیتالله دژکام و آیتالله دستغیب و دیگر علمای شهر در زمینههای متعدد از جمله بسیج طلاب نبود، در شهر شیراز جسد جانباختگان روی هم انباشته میشد و شاهد صحنههای فجیع غیر انسانی میشدیم.
انتهای پیام