کد خبر: 4261357
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۶

ایجاد شبکه ارتباطی و هم‌افزایی خیران تأمین سلامت فارس و مازندران

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مازندران به‌منظور هم‌افزایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود خیران تأمین سلامت فارس و ارتقای فعالیت‌های خیران هر دو استان به امضا رسید.

مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مازندرانبه گزارش ایکنا از فارس، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مازندران به‌منظور هم‌افزایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود خیران تأمین سلامت فارس و ارتقای فعالیت‌های خیران هر دو استان امروز، 3 بهمن در شیراز به امضا رسید.

علی‌اکبر رامجردی، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس در این نشست گفت: در استان فارس خیران با دیدگاه نیک‌اندیشانه و آینده‌نگر، در ابعاد مختلفی همچون حمایت، ساخت، تجهیز و تکمیل مراکز حوزه سلامت فعال هستند و دستاوردهای تاثیرگذار و شگرفی در زمینه‌های مختلف از جمله امور بهداشتی ـ درمانی داشته‌اند.

وی تصریح کرد: خیران همواره با مشاوره کارشناسان حوزه سلامت و مجمع خیرین در شیراز و شهرستان‌ها از بسترهای مناسب انجام کارهای خیر بهداشتی درمانی مطلع می‌شوند و با توجه به خلأهای موجود، کاری همسو با نیتشان انتخاب و اجرا می‌کنند، کارهای خیرین در قالب تفاهم‌نامه‌های اهدای ملک، اجرای طرح‌های عمرانی، خرید تجهیزات، اهدای آمبولانس و اقدامات حمایتی دسته‌بندی می‌شود و علاوه بر این فعالیت‌ها از بیماران نیازمند با اهدای وام قرض‌الحسنه، کمک بلاعوض، معرفی به مراکز درمانی و اسکان همراهان بیمار و همچنین از دانشجویان نیازمند حمایت می‌شود.

فرزاد گوهردهی، عضو هیئت مدیره مجمع خیرین تأمین سلامت و مدیر سازمان‌های مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز مازندران نیز در این نشست گفت: الگوگیری از توانمندی‌های خیرین سلامت استان فارس در جهت تقویت، توسعه همکاری و ارتقاء شاخص‌های کمی و کیفی  اقدامات مشابه در استان مازندران از اهداف مهم این همکاری مشترک است و این همکاری پویا موجب هم‌افزایی و افزایش بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود خواهد شد.

انتهای پیام
captcha