کد خبر: 4261132
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷

هم‌افزایی سپاه و دستگاه‌های دولتی برای رفع مشکلات مناطق محروم

فرمانده سپاه فجر فارس اعلام کرد: سپاه آمادگی کامل جهت هم‌افزایی با دستگاه‌های دولتی در کمک به رفع مشکلات مناطق محروم دارد.

نشست قرارگاه محرومیت‌زدایی استان فارسبه گزارش ایکنا از فارس، نشست قرارگاه محرومیت‌زدایی استان فارس به ریاست حسینعلی امیری، استاندار فارس و دبیری سازمان بسیج سازندگی با حضور معاونان استاندار و برخی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی امروز، دوم بهمن‌ماه در شیراز برگزار شد.

سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر فارس در این نشست گفت: سپاه آمادگی کامل دارد که با مجموعه عظیم بسیج در راستای خدمت به مناطق محروم در قالب گروه‌های جهادی در کنار دستگاه‌های دولتی همانند سال‌های قبل در کمک به رفع مشکلات مناطق محروم نقش‌آفرینی کند.

وی با اشاره به خدمات ارزنده سپاه در سال گذشته در موضوع آبرسانی به ۴۱۳ روستای دارای تنش آبی در استان توسط جهادگران بسیج سازندگی، برای رفع مشکل تأمین آب شرب ۴۱۲ روستای دیگر در قالب طرح امام حسن مجتبی(ع) اعلام آمادگی کرد.

حسینعلی امیری، استاندار فارس هم در این نشست گفت: بسیج سازندگی یا اساساً بسیج در عرصه‌های مخلتف و در بحران‌ها و اقتضائات پیش‌آمده نقش‌آفرین بوده است و از زمان دفاع مقدس تاکنون هرگاه بسیج به عرصه‌ای ورود کرده است با روحیه جهادی آن را به بهترین نحوه به پایان رسانده است.

وی با بیان اینکه اکنون و در زمان کنونی نیز بسیج و به‌ویژه بسیج سازندگی ظرفیت بسیار عالی دارد که باید از آن بهره کافی را برد، افزود: بسیج با ظرفیت‌های مردمی توانسته است منشأ خیر و برکات زیادی در کل کشور باشد، به‌ویژه در استان پهناور فارس که در بخش‌های متفاوتی از ساخت مدارس، کمک و آبرسانی به عشایر و روستا، فعال بودن در جهاد آبرسانی و رفع مشکلات مردم در هر موضوع پیش آمده، بسیج حضور داشته است.

علی‌اکبر طحان، رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس هم در این نشست گزارشی از عملکرد قرارگاه محرومیت‌زدایی در موضوعات آبرسانی و آسفالت راه‌هایی روستایی و مسکن محرومان و خدمات اجتماعی ارائه کرد.

انتهای پیام
captcha