کد خبر: 4261088
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲

اشتغال 29 هزار نفر در مهم‌ترین قطب صنعتی فارس

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از اشتغال 29 هزار نفر در شهرک صنعتی شیراز به‌عنوان مهم‌ترین قطب صنعتی این استان خبر داد.

سیدمسعود عظیمی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، سیدمسعود عظیمی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، امروز، دوم بهمن‌ماه در مجمع فوق‌العاده نوبت دوم شركت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز با اشاره به تکمیل ظرفیت‌های بخش زیادی از اراضی قابل واگذاری در شهرک صنعتی گفت: شهرک صنعتی بزرگ شیراز با مساحتی بالغ بر 1400 هکتار یکی از بزرگ‌ترین شهرک‌های صنعتی کشور است كه تاکنون بیش از 4760 قرارداد سرمایه‌گذاری در این شهرک منعقد شده که از این تعداد 2400 واحد صنعتی، صنفی و كارگاهی با اشتغال 29 هزار نفر مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: این شهرک صنعتی به‌عنوان مهم‌ترین قطب صنعتی استان فارس، نقش مهمی در توسعه اقتصادی و صنعتی استان ایفا می‌کند و در حال حاضر، به‌دلیل تکمیل بخش زیادی از ظرفیت موجود، توسعه شهرک برای پاسخگویی به نیازهای جدید سرمایه‌گذاران در دستور کار قرار گرفته است.

عظیمی در ادامه با اشاره به پروژه‌های زیرساختی در دست اجرا در طرح توسعه 33 هكتاری گفت: پروژه شبکه داخلی فاضلاب این شهرک با اعتباری بالغ بر 16 میلیارد تومان تاکنون 70 درصد پیشرفت داشته و پروژه زیرسازی نیز كه به‌طور همزمان با اعتبار 16 میلیارد تومان در حال اجراست دارای پیشرفت 40 درصدی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس تصریح كرد: با تکمیل این زیرساخت‌ها، اراضی 33 هكتاری طرح توسعه تا نیمه دوم سال آینده آماده واگذاری به متقاضیان خواهد شد.

وی تأکید کرد: توسعه این شهرک نه‌تنها ظرفیت‌های صنعتی استان را افزایش می‌دهد، بلکه نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و ایجاد اشتغال پایدار در استان فارس خواهد داشت.

عظیمی در ادامه بر اهمیت نقش شرکت‌های خدماتی در راهبری امور شهرک‌های صنعتی و افزایش مشارکت صنعتگران در فرآیندهای تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مرتبط با امور شهرک صنعتی تأکید کرد و گفت: وجود یک شرکت خدماتی کارآمد در داخل هر شهرک صنعتی، نقش حیاتی در توسعه پایدار و بهبود فرآیندهای خدمت‌رسانی به صنعتگران ایفا می‌كند.

عظیمی با اشاره به اینکه مشارکت فعال صنعتگران در مجامع شركت خدماتی می‌تواند به شفافیت بیشتر در امور شهرک صنعتی منجر شود، افزود: تصمیم‌گیری‌های جمعی، با توجه به تجربیات و نیازهای واقعی صنعتگران، می‌تواند مسیر توسعه شهرک‌های صنعتی را هموارتر کرده و به بهره‌وری بالاتر منتهی شود و علاوه بر آن همکاری و تعامل نزدیک‌تر صنعتگران با شرکت‌های خدماتی در شناسایی مشکلات و ارائه راهکارهای عملیاتی، موجب رشد و پیشرفت سریع‌تر این شهرک‌ها خواهد شد.

انتهای پیام
captcha