کد خبر: 4252741
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
دبیر ستاد بزرگداشت شهید آیت‌الله دستغیب:

اندیشه‌های شهید آیت‌الله دستغیب در جامعه ترویج شود

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدابراهیم دستغیب خواستار تبیین و ترویج اندیشه‌های شهید آیت‌الله دستغیب در جامعه و به خصوص برای نسل جوان شد.

شهید آیت‌الله دستغیببه گزارش ایکنا از فارس، در آستانه 20 آذرماه، سالروز شهادت سومین شهید محراب انقلاب اسلامی، شهید آیت‌الله سیدعبدالحسین دستغیب، امام جمعه فقید شیراز، نشست خبری ستاد بزرگداشت این شهید بزرگوار امروز، 17 آذرماه در شیراز برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدابراهیم دستغیب، نوه شهید آیت‌الله دستغیب به‌عنوان دبیر ستاد بزرگداشت این شهید در نشست خبری مذکور خواستار ترویج اندیشه‌های شهید آیت‌الله دستغیب در جامعه شد و گفت: در سال‌های گذشته آنچنان که باید برای ترویج اندیشه‌های اخلاقی، علمی و عرفانی شهید آیت‌الله دستغیب اقدام نشده است و برنامه‌های بزرگداشت سالروز شهادت ایشان به برگزاری یک یا چند برنامه محدود می‌شد و بعد از آن هم این مهم به فراموشی سپرده می‌شد.

وی با یادآوری منویات رهبر معظم انقلاب در جمع دست‌اندرکاران کنگره 15 هزار شهید فارس و تکریم ایشان نسبت به شهید آیت‌الله دستغیب بیان کرد: منویات معظم‌له موجب دلگرمی ما برای معرفی شایسته سومین شهید محراب شد و به نوعی وظیفه شرعی را برای دست‌اندرکاران ایجاد کرد.

دستغیب از تلاش برای برگزاری کنفرانس علمی بزرگداشت شهید آیت‌الله دستغیب خبر داد و گفت: با برگزاری این کنفرانس علمی، محتواهای مناسبی برای عموم مردم به‌ویژه نسل جوان تولید خواهد شد که گفتمان شهید دستغیب را برای تشنگان عرفان و اخلاق تبیین می‌کند.

وی در ادامه سخنان خود به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای بزرگداشت سالروز شهادت سومین شهید محراب پرداخت و افزود: ویژه‌برنامه اصلی بزرگداشت سالروز شهادت آیت‌الله دستغیب در شامگاه سه‌شنبه، 20 آذرماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در مسجد جامع عتیق شیراز، سنگر 40 ساله ایشان با سخنرانی آیت‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و نوه شهید دستغیب برگزار خواهد شد.

دبیر ستاد بزرگداشت شهید آیت‌الله سیدعبدالحسین دستغیب اظهار کرد: در سال جاری کتاب‌شناسی توصیفی شهید دستغیب منتشر شده است که در مراسم مذکور از این کتاب رونمایی خواهد شد.

برپایی نشست علمی اندیشه‌های شهید دستغیب

وی کتاب مذکور را سنگ‌بنای پژوهش‌ها برای سومین شهید محراب دانست و افزود: همچنین مطابق روال هر سال مراسم گلباران مزار شهید آیت‌الله دستغیب در ساعت 8 صبح روز سه‌شنبه، 20 آذرماه با حضور مسئولان استان فارس برگزار خواهد شد و بعد از آن نشست علمی اندیشه‌های شهید آیت‌الله دستغیب در حوزه علمیه شیراز برگزار می‌شود.

مهدی مؤمن‌زاده، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس نیز در این نشست از تشکیل چهار کمیته تخصصی ذیل ستاد بزرگداشت شهید آیت‌الله دستغیب خبر داد و گفت: کمیته‌های علمی و پژوهشی، تبلیغات و رسانه، برگزاری ویژه‌برنامه‌ها و امنیت و ترافیک چهار کمیته مذکور هستند تا بتوانیم برنامه‌های بزرگداشت این شهید را به نحو احسن اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا برنامه‌های بزرگداشت شهید دستغیب تنها به 20 مهرماه محدود نشود، اظهار کرد: تولیدات رسانه‌ای و فعالیت‌های علمی و پژوهشی را با محوریت شهید آیت‌الله دستغیب در طول سال دنبال خواهیم کرد.

حمیدرضا قانعی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس هم در این نشست خبری بر ضرورت تشکیل بنیاد یا تشکل یا مؤسسه برای تبیین اندیشه‌های شهید دستغیب در شیراز تأکید کرد و گفت: باید شخصیت اخلاقی شهید آیت‌الله دستغیب را با استفاده از ابزار هنر تبیین کنیم.

وی همچنین به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای بزرگداشت شهید دستغیب اشاره کرد و افزود: یکی از این برنامه‌ها برپایی مسابقه مجازی «معلم پاکی‌ها» است که علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه می‌توانند به سایت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس مراجعه کنند.

یادآور می‌شود، شهید آیت‌الله سیدعبدالحسین دستغیب، امام جمعه فقید شیراز که به‌عنوان سومین شهید محراب انقلاب اسلامی شناخته می‌شود در 20 آذرماه سال 1360 هنگام مراجعه برای اقامه نماز جمعه به همراه جمعی از همراهانش توسط منافقان کوردل به شهادت رسید.

انتهای پیام
captcha