کد خبر: 4247126
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
استاندار فارس:

نیازمند همکاری تمام نهادهای دولتی و غیردولتی هستیم

حسینعلی امیری خواستار همکاری تمام سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی برای توسعه استان فارس شد.

دیدار فرمانده سپاه فجر با استاندار فارسبه گزارش ایکنا از فارس، سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر استان فارس و جمعی از معاونان وی امروز، 19 آبان‌ماه با حسینعلی امیری، استاندار فارس دیدار و گفت‌وگو کردند.

حسینعلی امیری، استاندار فارس در این دیدار ضمن قدردانی از ابراز محبت مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر در استان فارس، فعالیت‌های محرومیت‌زدایی، کارآفرینی و اقدامات مؤثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی را یکی از اقدامات ارزشمند سپاه فجر فارس عنوان کرد.

وی افزود: برای توسعه استان فارس نیازمند همکاری همه سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی هستیم، بنابراین از سپاه پاسداران نیز توقع می‌رود بیش از گذشته با استفاده از ظرفیت‌های خود برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و محرومیت‌زدایی از سراسر فارس تلاش کند.

سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر فارس نیز در این دیدار گزارشی از روند فعالیت‌های محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی و قرارگاه محرومیت‌زدایی احمد بن موسی(ع) و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) را به استاندار فارس ارائه کرد.

انتهای پیام
captcha