کد خبر: 4246261
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس مطرح کرد

رفتارسازی اجتماعی و شبکه‌‌سازی جامعه قرآنی؛ راهبرد شورای قرآن فارس

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن قانع با اشاره به تشکیل ساختار جدید شورای توسعه فرهنگ قرآنی در استان فارس از چهار راهبرد این شورا سخن گفت که یکی از این راهبردها را رفتارسازی اجتماعی و ارتباط با قرآن و همچنین شبکه‌سازی جامعه قرآنی استان اعلام کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن قانع، مدیرکل تبلیغات اسلامی فارسحجت‌الاسلام والمسلمین حسن قانع، مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به تغییر ساختار شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: در زمان ریاست شهید آیت‌الله رئیسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع انتقال دبیری و مسئولیت شورای توسعه فرهنگ قرآنی از وزارت کشور به سازمان تبلیغات اسلامی رخ داد و این مسئله در شورای مذکور مصوب شد.

وی افزود: بعد از جلسات متعددی که در سازمان تبلیغات اسلامی درباره شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار شد، ساختار شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان‌ها به نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها و ادارات کل تبلیغات اسلامی و دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شد.

قانع با بیان اینکه در استان فارس حداقل در چهار محور، برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای در استان در حوزه قرآنی خواهیم داشت، گفت: تعمیق و تدبر آموزه‌های قرآنی و انس و ترویج آموزه‌های قرآنی در استان، رفتارسازی اجتماعی و ارتباط با قرآن، تسهیل‌گری خدمات قرآنی در سطح استان و شبکه‌سازی جامعه قرآنی استان برای ایجاد گفتمان‌های قرآنی، چهار محور برنامه‌ریزی‌های ما در شورای قرآنی استان خواهند بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با تصریح اینکه این راهبردها جنبه نخبگانی، نیمه نخبگانی و عمومی دارد، افزود: استان فارس به‌دلیل ظرفیت‌های متکثری که از دیرباز داشته و اکنون هم دارد، حقیقتاً قطب قرآنی کشور است.

وی بیان کرد: به یاری خدا چهار راهبرد مذکور را در دستور کار قرار خواهیم داد تا اقدام و جهش ویژه‌ای در حوزه ترویج آموزه‌های قرآنی در استان داشته باشیم و استعدادها و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل خطه زرخیز فارس در حوزه قرآنی بیش از پیش شکوفا و نمایان شود.

قانع وجود حضرت شاهچراغ(ع) به‌عنوان کاتب بزرگ قرآن، علما و مفسرانی چون ملاصدرا، آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی، صاحب تفسیر نمونه، وجود دروازه قرآن به‌عنوان بزرگترین المان قرآنی جهان سلام و فعالیت بین‌المللی مجموعه‌های قرآنی مانند بیت‌الاحزان استهبان و دارالتحفیظ جهرم را از جمله ظرفیت‌های قرآنی استان فارس اعلام کرد. 

انتهای پیام
captcha