کد خبر: 4244782
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶

رونمایی از 4 جلد کتاب حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) در شیراز

طی مراسمی به همت جهاددانشگاهی فارس از چهار جلد کتاب حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) رونمایی شد.

رونمایی از 4 جلد کتاب حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع)، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، به همت جهاددانشگاهی فارس، مراسم رونمایی از چهار جلد کتاب حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) همزمان با دومین سالگرد حادثه تروریستی حرم مطهر و در راستای دومین کنگره 15 هزار شهید استان فارس امروز، هفتم آبان‌ماه در نشست شورای اسلامی شهر شیراز و با حضور جمعی از مسئولان پارلمان شهری برگزار شد.

امیرحسین استقلال، رئیس جهاددانشگاهی فارس در این مراسم با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای اجازه ندهند حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) فراموش شود، بیان کرد: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی یک مجموعه فرهنگی، رسانه‌ای است که چهار رسانه ایسنا، ایکنا، سینا و بازار کار را مدیریت می‌کند و تمام این رسانه‌ها در شیراز فعال هستند، وظیفه خود دیدیم که در راستای منویات مقام معظم رهبری تلاش خود را به‌کار بگیریم.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی فارس در سال گذشته دو جشنواره ملی را با موضوع شاهچراغ(ع) در حوزه ادبیات هنر برگزار کردیم و یک جشنواره هم در حال برگزاری است و در این زمینه کتاب‌های متعددی آماده شده است. این کتاب‌ها یادآور حادثه تلخ حمله تروریستی به حرم شاهچراغ(ع) هستند و می‌توانند به‌صورت نمایشنامه در مدارس اجرا شوند.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس بیان کرد: کتاب‌های تألیف شده در جهاددانشگاهی فارس به‌صورتی گردآوری شده است که از جایی به بعد داستان تبدیل به نمایشنامه می‌شود و دانش‌آموزانی که کتاب را می‌خوانند می‌توانند خودشان نقش شهدا را بازی کنند.

استقلال با تأکید بر اینکه این کتاب‌ها را می‌توان به‌صورت نمایشنامه اجرا کرد، گفت: این کتاب‌ها می‌توانند سال‌های سال در سطح مدارس به‌صورت نمایشنامه اجرا شوند تا یاد و نام شهدای حرم مطهر شاهچراغ(ع) زنده نگه داشته شود.

وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی مانند شهرداری یک نهاد عمومی غیردولتی است که در حوزه‌های مختلف می‌تواند در خدمت مجموعه مدیریت شهری باشد.

استقلال اظهار کرد: جهاددانشگاهی فارس در حوزه افکارسنجی، گروه‌های پژوهشی، حوزه جامعه‌شناسی شهری و در حوزه سلامت در شهر شیراز فعال است و برای فعالیت در هر حوزه آموزشی، پژوهشی و افکارسنجی اعلام آمادگی می‌کند تا این خدمت را داوطلبانه به مجموعه مدیریت شهری ارائه کند.

یادآور می‌شود، در این نشست از کتاب‌های «ستاره‌های آرزو»، «نشانی بهشت» و کتاب «اسم من چلچراغ است» با نویسندگی «سمیه رضایی» رونمایی شد. همچنین از کتاب «مشهد چراغ» که از نگاه شاعران به موضوع حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) پرداخته شده و به کوشش معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان فارس تألیف شده است، رونمایی شد.

انتهای پیام
captcha