کد خبر: 4155592
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۹

خادمان اهل بیت(ع) آباده گرد هم آمدند

در آستانه فرا رسیدن ماه محرم، همایش خادمان اهل بیت(ع) با حضور مسئولان و هیئت امنای هیئات مذهبی، پیر غلامان و مداحان و شاعران آئیتی در آباده برگزار شد.

همایش خادمان اهل بیت(ع)، آبادهبه گزارش ایکنا از فارس، در آستانه فرا رسیدن ماه محرم، همایش خادمین اهل بیت(ع) با حضور فرماندار آباده و مسئولان نیروهای انتظامی و امنیتی، مسئولان و هیئت امنای هیئات مذهبی، مداحان و شاعران آئینی و پیر غلامان و پیشکسوتان حسینی امروز، 26 تیرماه در هیئت حضرت رقیه خاتون(س)‌ آباده برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدمحمد حسن نورائی‌نیا، رئیس اداره تبلیغات اسلامی آباده در این خصوص گفت: این همایش در راستای برگزاری هرچه با شکوهتر مراسم و سوگواری‌های ایام محرم و صفر، همکاری و هماهنگی دستگاه‌های نظامی و انتظامی و امنیتی با هیئات مذهبی و همچنین تعامل دو سویه هیئات مذهبی با دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد.

وی تصریح کرد: هیئات مذهبی داری ظرفیت‌های بالائی در اشاعه فرهنگ مذهبی خصوصاً  نهضت حسینی هستند  و باید با بسیج کردن همه امکانات، حد اکثر استفاده را از فیوضات معنوی ماه محرم و صفر کرد.

نورائی‌نیا اظهار کرد: بستر ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در طول هشت سال دفاع مقدس هیئات مذهبی و مساجد بوده‌اند و اکنون نیز باید در ترویج مباحث روز فرهنگی مانند عفاف و حجاب ، .... پیشقدم باشند.

انتهای پیام
captcha