تداوم موفقیت فارس در جراحی‌های پیوند اعضا در دوران کرونا
کد خبر: 4055257
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۳

تداوم موفقیت فارس در جراحی‌های پیوند اعضا در دوران کرونا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به اینکه همه‌گیری کرونا جراحی‌های پیوند اعضا را در تمامی دنیا تحت تاثیر قرار داد، گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، موفقیت فارس در جراحی‌های پیوند اعضا، در دوران کرونا نیز تداوم یافت و در سال ۱۴۰۰، ۳۸۵ مورد پیوند کبد انجام شد.

نشست خبری هفته ملی سلامت در فارسبه گزارش ایکنا از فارس، مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 17 اردیبهشت در نشست خبری آغاز هفته ملی سلامت با تبیین سیمای سلامت فارس در حوزه درمان گفت: همه‌گیری کرونا جراحی‌های پیوند اعضا را در تمامی دنیا تحت تاثیر قرار داد اما با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، موفقیت فارس در جراحی‌های پیوند اعضا، در دوران کرونا نیز تداوم یافت و در سال ۱۴۰۰، ۳۸۵ مورد پیوند کبد انجام شد.

وی افزود: انجام ۳۲۷ مورد جراحی پیوند کلیه، ۳۸۵ مورد پیوند کبد، ۱۲مورد پیوند قلب، ۲۶مورد پیوند کلیه و پانکراس، هشت مورد پیوند روده، سه مورد پیوند پانکراس، ۵۵ مورد پیوند پوست، ۱۳۶ مورد پیوند مغز استخوان، ۳۲۰ مورد پیوند قرنیه و ۶۸ مورد کاشت حلزون شنوایی در سال ۱۴۰۰، بخش مهم دیگری از توانمندی های مجموعه سلامت در جراحی‌های پیچیده پیوند اعضا است.

شریفی با اشاره به تلاش‎های انجام گرفته برای توسعه تخت‌های بیمارستانی در استان فارس اظهار کرد: از جمله پروژه‌های در دست احداث که امیدواریم در نیمه نخست سال جاری به بهره‌برداری برسد، بیمارستان 300 تخت خوابی روان‌پزشکی در شهر صدرا است که می‌تواند نیاز بیماران استان را به تخت‌های روانپزشکی تا حد زیادی برطرف کرده و شاهد توسعه خدمات سلامت روان در فارس باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از اولویت‌های این معاونت در نیمه دوم سال ۱۴۰۰، گسترش خدمت‌رسانی به بیماران غیرکرونا بوده است، گفت: هم‌اکنون ۶۷ بیمارستان خصوصی و دولتی در استان فارس فعالیت دارد که از این تعداد، ۴۳ بیمارستان دانشگاهی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تصریح اینکه در سال ۱۴۰۰ ، دو میلیون و ۴۲۰ هزار مورد ویزیت سرپایی در درمانگاه‌های زیرمجموعه دانشگاه انجام شده است، گفت: انجام بیش از ۸۸هزار جراحی عادی، بیش از ۲۲ هزار جراحی اورژانسی و بیش از هفت و نیم میلون خدمت پاراکلینیکی در بیمارستان‌های دانشگاهی، بخش دیگری از خدمات مجموعه سلامت استان در سال ۱۴۰۰ بوده است.

انتهای پیام
captcha