کد خبر: 4372771
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۴

مبارزه اساسی با استکبار، کار برای مردم است

شهردار شیراز با یادآوری منویات رهبر شهید تأکید کرد: مبارزه اساسی با استکبار و در رأس آن آمریکا، کار برای مردم است.

اسدی

به گزارش ایکنا از فارس، محمدحسن اسدی، شهردار شیراز امروز شنبه هفتم شهریورماه در مراسم آغاز عملیات حفاری مکانیزه و ساخت تونل خط ۴ مترو شیراز که همزمان با هفته دولت برگزار شد، با اشاره به شرایط کشور گفت: اگر امروز مروری بر وضعیت کشور داشته باشیم، رهبر شهید ما بارها و مکرر عنوان کردند که مبارزه اساسی با استکبار و در رأس آن آمریکا، کار برای مردم است.

وی افزود: اگر دیدید یک اداره، نهاد یا دستگاه اجرایی برای مردم کار می‌کند و وارد هیچ حاشیه‌ای نمی‌شود، یقین بدانید که در حال خدمت به مردم است؛ زیرا امروز برای کار نکردن ده‌ها و صدها بهانه و دلیل وجود دارد.

شهردار شیراز با اشاره به تأکید دولت و وزارت کشور بر پرداخت حقوق نیروهای خدماتی گفت: دولت و وزارت کشور مکرراً اعلام می‌کنند حقوق آتش‌نشان‌ها و پاکبانان را پرداخت کنید، اما هیچ‌گاه نمی‌گویند پروژه عمرانی عقب نیفتد؛ زیرا شرایط را درک می‌کنند. با وجود این شرایط، امروز در شهر شیراز چهار خط مترو به‌صورت همزمان در حال اجراست.

تأکید بر پرهیز از حاشیه و توجه به مشکلات مردم

اسدی با اشاره به پیام هفته دولت رهبر معظم انقلاب گفت: رهبر معظم انقلاب در این پیام، ضمن تشکر از دولت، بر دوری از هرگونه حاشیه و پرداختن به موضوعات، مسائل و مشکلات مردم تأکید کردند. امیدوارم همه ما عامل این موضوع باشیم و آنچه گفته می‌شود را در عمل دنبال کنیم.

هدف‌گذاری شیراز برای قرار گرفتن در میان ۱۰۰ شهر برتر جهان

شهردار شیراز با اشاره به چشم‌انداز مدیریت شهری برای این کلان‌شهر گفت: از ابتدا که چهار خط مترو را آغاز کردیم، نمی‌دانستیم در چه ورطه‌ای و چه بستری قدم گذاشته‌ایم، اما هدف‌گذاری ما این است که شیراز جزو ۱۰۰ شهر برتر جهان شود.

اسدی ادامه داد: گفتیم شیراز ۱۴۱۴، یعنی ۹ یا ۱۰ سال دیگر، باید جزو ۱۰۰ شهر برتر جهان باشد. این هدف بسیار سخت، اما عملی است.

وی، شیراز را قطب پزشکی و گردشگری دانست و تأکید کرد: برای تحقق این جایگاه، باید زیرساخت‌های مترو را توسعه دهیم.

اسدی در ادامه با اشاره به اجرای همزمان پروژه‌های حمل‌ونقل ریلی در این کلان‌شهر، اظهار کرد: امروز مترو شیراز و حمل‌ونقل ریلی شهر را می‌بینیم که همزمان چهار خط در آن در حال کار است.

شهردار شیراز با اشاره به شرایط کشور افزود: شرایط کشور بسیار سخت است، اما با وجود این شرایط، پروژه‌های عمرانی در شیراز با جدیت دنبال می‌شوند.

اسدی با اشاره به اینکه آغاز حفاری مکانیزه خط ۴ مترو شیراز با یک مدل جدید سرمایه‌گذاری و اجرایی انجام شده است، گفت: مدل سرمایه‌گذاری این پروژه به صورت کنسرسیوم است و برای نخستین‌بار در شهر شیراز اجرایی می‌شود؛ به این صورت که شهرداری به عنوان کارفرما، بانک شهر به عنوان تأمین‌کننده مالی و شرکت پیمانکار در اجرای پروژه مشارکت دارند.

شهردار شیراز ادامه داد: اگر سرعت اجرای خط ۴ را می‌بینید و شاهد هستید که همه ایستگاه‌ها فعال شده‌اند و دستگاه حفار مکانیزه نیز طی چند ماه حمل، مونتاژ و امروز عملیات حفاری مکانیزه آن به‌صورت رسمی آغاز شده است، بخشی از آن به مدل سرمایه‌گذاری و مدل اجرایی پروژه بازمی‌گردد و تاکنون از این مدل رضایت وجود داشته است.

۴۰ پروژه عمرانی با اعتبار ۳۲ هزار میلیارد تومان

اسدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌های هفته دولت در شیراز گفت: در هفته دولت، ۴۰ پروژه به ارزش ۳۲ هزار میلیارد تومان به مردم تقدیم می‌کنیم.

وی افزود: پروژه خط ۴ مترو از نظر اعتباری و عددی در این جمع مبلغ لحاظ نشده است و اگر اعتبار این پروژه نیز محاسبه می‌شد، مجموع پروژه‌ها از ۵۰ هزار میلیارد تومان فراتر می‌رفت.

شهردار شیراز با اشاره به ارزیابی‌های انجام‌شده از عملکرد مدیریت شهری بیان کرد: سال گذشته شهرداری شیراز از نظر دولت تنها نهاد مدیریتی قابل تقدیر بود و امسال نیز در میان شهرداری‌ها مقام نخست را به دست آورد.

اسدی با اشاره به برخی دیگر از پروژه‌های افتتاح‌شده یا در آستانه بهره‌برداری در شیراز اظهار کرد: امروز با حضور اصحاب رسانه و جمعی از مسئولان، تصفیه‌خانه فاضلاب محلی افتتاح شد.

وی ادامه داد: باغ بش در آستانه افتتاح قرار دارد؛ پروژه‌ای که بارها درباره آن در جلسات صحبت شده است. همچنین باغ سه‌گوش، فاز نخست پارک ۴ هزار هکتاری، شهر آبی و یکی از بهترین کتابخانه‌ها نیز در برنامه افتتاح قرار دارند.

اتصال خطوط یک و دو به خط ۴ مترو شیراز

شهردار شیراز با اشاره به برنامه زمان‌بندی پروژه خط ۴ مترو گفت: در برنامه زمان‌بندی ارائه‌شده، پیش‌بینی شده است که طی دو تا سه سال آینده اتفاقات بسیار خوبی در شیراز رقم بخورد.

وی خط ۴ را از نظر شبکه ریلی شهری دارای اهمیت ویژه دانست و افزود: این خط، آخرین خطی است که ارتباط میان خطوط یک و چهار و همچنین دو و چهار را برقرار می‌کند؛ بنابراین خط یک به خط چهار و خط دو نیز به خط چهار متصل می‌شود.

اسدی ادامه داد: به همین دلیل برخی از ایستگاه‌های این خط، ایستگاه‌های تبادلی هستند و از نظر فنی نیز پروژه دارای ویژگی‌های خاصی است.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha