کد خبر: 4330467
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸

منتظر واقعی باید در مسیر خودسازی و جامعه‌پردازی گام بردارد

رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به ویژگی‌های منتظر واقعی ظهور تصریح کرد: منتظر واقعی ظهور حضرت حجت باید حرکتی خیرخواهانه در مسیر خودسازی، جامعه‌پردازی و پرورش نیروهای شایسته داشته باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدرالله رجایی‌نسب، رئیس کل دادگستری فارسبه گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدرالله رجایی‌نسب، رئیس کل دادگستری فارس امروز دوشنبه، ششم بهمن در گردهمایی فعالان مهدویت استان فارس گفت: از تنها در خانه نشستن و دعا کردن را نمی‌توان به عنوان انتظار ظهور یاد کرد و نمی‌توان به چنین فردی منتظر گفت.

وی با بیان اینکه اگر هنوز مقدمات ظهور امام زمان(عج) فراهم نیست، به عملکرد ما بازمی‌گردد، افزود: حضرت حجت(عج) هنگام ظهور جامعه را به گونه‌ای اداره خواهد کرد که هیچ حقی از مردم ضایع نشود و جهان سراسر از عدل شود لذا نیاز به کارگزار دارد و کارگزاران هم باید از میان مسلمانان و شیعیان مخلص و منتظر باشند.

رجایی‌نسب با طرح این سئوال که چگونه می‌توان در زمره منتظران واقعی باشیم، لازمه این کار را اصلاح سبک زندگی، روش، اندیشه و اهداف دانست که باید با برنامه‌های امام زمان(عج) همسو باشد و ایشان را به درستی بشناسیم و بر اساس آن عمل کنیم.

رئیس کل دادگستری فارس تصریح کرد: منتظر واقعی ظهور حضرت حجت باید حرکتی خیرخواهانه در مسیر خودسازی، جامعه‌پردازی و پرورش نیروهای شایسته داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه باید در عمل منتظر واقعی باشیم و ببینیم امام زمان(عج) از ما چه می‌خواهد و جامعه چه نیازهایی دارد، گفت: باید مقدمات و یارانی برای ایشان فراهم کنیم، وگرنه کاری برای امام زمان(عج) انجام نداده‌ایم.

رئیس کل دادگستری استان فارس در بخش پایانی سخنان خود گفت: بنیاد مهدویت فارس در سال‌های گذشته برنامه‌های بسیار خوبی اجرا کرده و امسال نیز به لطف خداوند این راه را ادامه خواهد داد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha