کد خبر: 4316046
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۲
مسعود گودرزی:

فارس در مسیر گسترش همکاری‌های بین‌المللی قرار گرفته است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به برگزاری موفق نمایشگاه بین‌المللی اکسپو فارس و سفر هیئت اقتصادی استان به ازبکستان گفت: این رویدادها نشان داد شیراز توانایی میزبانی و نقش‌آفرینی در عرصه رویدادهای بزرگ اقتصادی را دارد و فارس در مسیر گسترش همکاری‌های بین‌المللی قرار گرفته است.

مسعود گودرزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارسبه گزارش ایکنا از فارس، مسعود گودرزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، امروز سه‌شنبه‌، ۲۰ آبان‌ماه در نشست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین‌المللی اکسپو فارس گفت: این نمایشگاه با حمایت استاندار فارس برگزار شد و نشان داد شیراز توان برگزاری رویدادهای بزرگ اقتصادی را دارد.

وی افزود: پس از اکسپو، هیئت اقتصادی فارس به دعوت رسمی استاندار سرخان‌دریا به ازبکستان سفر کرد و در این سفر تفاهم‌نامه‌های متعددی در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت، معدن، تجارت و بهداشت امضا شد.

از تعامل اقتصادی نباید ترسید

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تأکید بر اینکه از گفت‌وگو و همکاری اقتصادی نباید هراس داشت، گفت: مراوده اقتصادی تهدید نیست، بلکه فرصتی برای شناخت ظرفیت‌ها و معرفی توانمندی‌های استان است. اگر ما از تعامل عقب بمانیم، دیگران جای ما را خواهند گرفت.

وی ادامه داد: در سفر به ازبکستان، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای همکاری اقتصادی شناسایی و مقرر شد طرح‌های کشت فراسرزمینی، تبادل استاد و پزشک‌ و توسعه توریسم سلامت به‌صورت اجرایی دنبال شود.

گودرزی در پایان تصریح کرد: نگاه ما به اقتصاد استان، فعال‌سازی ظرفیت‌های داخلی، بهره‌گیری از فرصت‌های جهانی و حرکت به‌سوی توسعه پایدار است. هر اقدام مؤثری که منجر به رشد و اشتغال شود، با پشتیبانی دولت در فارس اجرا خواهد شد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha