کد خبر: 4311992
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

اعزام 3 تیم ارزیاب امداد و نجات به مناطق زلزله‌زده اردکان

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر فارس با اشاره به وقوع زلزله 4.7 ریشتری که دقایقی پیش در حوالی اردکان رخ داد، از اعزام سه تیم امداد و نجات برای ارزیابی مناطق زلزله‌زده خبر داد.

تیم امداد و نجات هلال احمرمهدی خوبیار، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به وقوع زلزله 4.7 ریشتری که دقایقی پیش در حوالی اردکان رخ داد، بیان کرد: اکنون سه تیم ارزیاب جمعیت هلال احمر در حال ارزیابی در منطقه زلزله‌زده هستند، اما پیش‌بینی می‌شود شاید مقداری ترک‌خوردگی دیوار یا حتی ریزش دیوار بر اثر این زمین‌لرزه در منطقه داشته باشیم.

وی با اشاره به زلزله شب گذشته در حوالی اردکان فارس در مقیاس چهار ریشتر گفت: شب گذشته هم دو تیم ارزیاب هلال احمر به منطقه اعزام شدند و خوشبختانه مشکلی پیش نیامده بود، اما زلزله امروز کمی شدت بیشتری داشت.

خوبیار تصریح کرد: بر اثر زلزله امروز که در مقیاس 4.7 ریشتر رخ داد، مردم از منازل خود بیرون آمدند که البته این کار طبیعی است و امیدواریم زلزله ادامه نداشته باشد.

معاون امداد و نجات هلال احمر فارس یادآور شد: هم‌اکنون تیم‌های ارزیاب هلال احمر در حال بررسی هستند و نتایج ارزیابی هم اعلام خواهد شد.

یادآور می‌شود، در ساعت ۲۱:۴۴ شامگاه دوشنبه، ۲۸ مهرماه نیز زمین‌لرزه‌ای در مقیاس چهار ریشتر در عمق شش‌کیلومتری زمین در حوالی اردکان استان فارس رخ داد.

انتهای پیام
captcha