کد خبر: 4306511
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳

نیازمند پلیس هوشمند برای پاسخگویی به نیازهای امنیتی مردم هستیم

معاون هماهنگ‌کننده فراجا با بیان اینکه امروز دیگر با شیوه‌های سابق و گذشته برقراری نظم و امنیت در جامعه میسر نیست، گفت: در این راستا نیازمند پلیس هوشمند هستیم تا پاسخگوی نیازهای امنیتی مردم باشیم.

دیدار معاون هماهنگ‌کننده فراجا با استاندار فارسبه گزارش ایکنا از فارس، سردار حمیدرضا اشراق، معاون هماهنگ‌کننده فراجا امروز، 31 شهریور در دیدار با حسینعلی امیری، استاندار فارس در شیراز با تأکید بر تسریع هوشمندسازی پلیس، گفت: آنچه را که مردم انتظار دارند می‌توان با دقت، سرعت و صحت انجام داد و با استفاده از فناوری‌ها و تجهیزات نوین، حضور فیزیکی مردم در مراکز انتظامی را به حداقل رساند.

وی اظهار کرد: سرریز هر نوع ناکارآمدی نهادهای جامعه در حوزه های مختلف وارد حوزه مجموعه انتظامی کشور می‌شود.

اشراق تصریح کرد: کارکنان مجموعه انتظامی با توجه به پراکندگی جغرافیایی و دارا بودن چندین هزار نقطه استقراری در سراسر کشور، مشغول خدمت‌رسانی به مردم هستند.

معاون هماهنگ‌کننده فراجا تصریح کرد: اگر چه توفیق خدمت‌رسانی به مردم افتخار بزرگی است که نصیب همه کارکنان مجموعه انتظامی کشور شده است ولی با این وجود این حجم از مأموریت‌ها و خدمات مختلف، آسیب‌پذیری‌هایی نیز برای کارکنان انتظامی به دنبال دارد.

اشراق تصریح کرد: در این راستا باید به موضوع معیشت کارکنان انتظامی از جمله تهیه مسکن و منازل سازمانی توجه ویژه و اساسی شود تا آسیب‌پذیری آن‌ها کمتر شود.

وی با اشاره به هدف‌گذاری و تأکید سردار رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ساخت 100 هزار منزل سازمانی برای کارکنان انتظامی، گفت: همه تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم به منظور تحقق این هدف در دست اقدام است.

معاون هماهنگ‌کننده فراجا افزود: مجموعه انتظامی نماد حاکمیت در کشور است، بنابراین باید اماکن انتظامی مورد استفاده در شأن و منزلت کارکنان انتظامی و مردم باشد تا بتوان خدمات‌رسانی بهتری ارائه داد.

اشراق تأکید کرد: امروز دیگر با شیوه‌های سابق و گذشته برقراری نظم و امنیت در جامعه میسر نیست و در این راستا نیازمند پلیس هوشمند هستیم تا پاسخگوی نیازهای امنیتی مردم باشیم.

وی با تأکید بر هوشمندسازی پلیس، گفت: با هوشمندسازی پلیس، آنچه را که مردم انتظار دارند می‌توان با دقت، سرعت و صحت انجام داد و با استفاده از فناوری‌ها و تجهیزات نوین، حضور فیزیکی مردم در مراکز انتظامی را به حداقل رساند.

معاون هماهنگ‌کننده فراجا افزود: سرمایه اجتماعی پلیس در گرو مهارت‌افزایی است و برای انجام بهتر ماموریت‌ها باید موضوع مهارت‌افزایی و آموزش همواره در دستور کار قرار داشته باشد.

انتهای پیام
captcha