کد خبر: 4298683
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹

خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه آرامش را به مردم و انسجام را به جامعه بخشیدند

فرمانده سپاه فجر فارس با گرامیداشت یاد شهدای رسانه گفت: خبرنگاران در جنگ ۱۲ روزه یکی از پرافتخارترین صحنه‌های وفاداری و عشق به میهن را رقم زدند و با فداکاری، خلاقیت و روحیه انقلابی، نقش کلیدی در آرامش روانی جامعه و انسجام ملی ایفا کردند

سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر فارسبه گزارش ایکنا از فارس، سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر فارس امروز، ۱۶ مرداد در مراسم روز خبرنگار در شیراز ضمن ادای احترام به مقام شهدا به‌ویژه شهدای رسانه، اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه، اصحاب رسانه وفاداری و عشق به کشور را به نمایش گذاشتند؛ وفاداری‌ای که در نوع خود درخشان و کم‌نظیر بود.

فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به نقش کلیدی رسانه ملی در مقابله با جنگ ترکیبی، گفت: مقاومت و رسالتی که صدا و سیما در این جنگ ایفا کرد، متفاوت و حتی برجسته‌تر از بسیاری از کسانی بود که در میدان نبرد سخت حضور داشتند.

بوعلی افزود: حقیقتاً این رسانه بود که آرامش را به مردم بازگرداند. خبرنگاران و رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه با همه توان از کشور حمایت کردند و با تقویت روحیه مردم، در شکل‌گیری انسجام و وحدت ملی نقش مؤثری داشتند.

وی با گرامیداشت یاد شهید محمود صارمی گفت: صارمی موجب شد که به خبرنگاران، حقیقتاً هویت داده شود؛ او ادای دینی تاریخی انجام داد که برای نسل‌های بعد، معنای مسئولیت رسانه‌ای را روشن کرد.

فرمانده سپاه فجر فارس با ابراز افتخار نسبت به جامعه رسانه‌ای فارس اظهار کرد: به تک‌تک خبرنگاران استان فارس افتخار می‌کنیم؛ چرا که با دقت، تلاش و ابتکار خود، مسئولیتی انقلابی و مردم‌دوستانه را بر دوش گرفته‌اند.

رسانه‌های ما در اوج محدودیت، خلاقانه جنگیدند

بوعلی با اشاره به اهمیت سه عنصر تلاش، دقت و ابتکار در کار رسانه‌ای گفت: رسانه‌های کشورمان به پشتوانه اعتقاد، ایستادگی و خلاقیت، موفق ظاهر شدند. قدرت خلاقیت می‌تواند سه عنصر تلاش، دقت و ابتکار را به نقطه اثربخشی برساند.

وی با تأکید بر نقش تاریخی خبرنگاران گفت: این خبرنگار است که با قلم و تصویر و فیلم خود، آنچه رخ داده را برای همیشه تاریخ ثبت می‌کند و از تزلزل نجات می‌دهد. هر پیام مؤثری که باید ماندگار شود، توسط خبرنگار تثبیت می‌شود.

رسانه‌ها در جنگ روایت‌ها برای ایران سرودند

هادی رضایی، رئیس بسیج رسانه فارس نیز در این مراسم با اشاره به عملکرد رسانه‌های استان در بحران اخیر، گفت: از همان آغاز جنگ ۱۲ روزه، رسانه‌های استان فارس پیام اقتدار ایران را روایت کردند و قرارگاه رسانه‌ای استان نقش تعیین‌کننده‌ای در هدایت افکار عمومی ایفا کرد.

وی با تأکید بر اهمیت روایت رسانه‌ای در جنگ‌های نوین، اظهار کرد: اگر در واقعه عاشورا پیام امام حسین(ع) در میان هیاهو منتشر نمی‌شد، چگونه می‌توانستیم نهضت عاشورا را زنده نگه داریم؟ امروز نیز رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه، پیام مقاومت و اقتدار را به‌درستی به مردم رساندند.

رضایی با بیان اینکه رسانه‌ها برای ایران سرودند، تصریح کرد: قرارگاه مدیریت رسانه‌ای از ابتدای جنگ در استان فارس تشکیل شد؛ اقدامی که بیانگر فهم دقیق از اهمیت راهبری افکار عمومی در شرایط بحران بود.

هماهنگی رسانه‌ای فارس، الگوی موفق در مدیریت افکار عمومی

امیر رئوف، مدیرکل صدا و سیمای فارس هم در این مراسم با اشاره به نقش چندلایه رسانه‌ها در جنگ ترکیبی، گفت: رسانه‌ها در این نبرد نرم و ادراکی، مکمل جبهه سخت بودند و با همراهی مثال‌زدنی، از سرمایه‌های ملی دفاع کردند.

وی با گرامیداشت یاد شهدای رسانه، به‌ویژه شهدای جنگ ۱۲ روزه اخیر، گفت: نبرد پیش روی ما صرفاً میان دو کشور نبود؛ بلکه نظام سلطه جهانی با همه ابزارها در برابر نظام اسلامی صف‌آرایی کرده بود و این جنگ، یک جنگ ترکیبی چندلایه بود.

رئوف با اشاره به منویات رهبر انقلاب درباره نقش بی‌بدیل رسانه در جنگ‌های نوین گفت: سه رکن تلاش، دقت و ابتکار که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند، در عملکرد رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه به‌خوبی مشهود بود.

همبستگی رسانه‌ها، ضربه سنگینی به نظام سلطه وارد کرد

رئوف با اشاره به نتایج نظرسنجی‌ها افزود: در طول جنگ ۱۲ روزه، افکارسنجی‌های متعددی انجام شد که نشان داد اکثریت مردم از گفتمان مقاومت حمایت قاطع داشتند؛ این نشان از همبستگی و هم‌افزایی رسانه‌ها و افکار عمومی داشت که موجب غافلگیری دشمنان شد.

وی در پایان با قدردانی از رسانه‌های استان فارس گفت: همه رسانه‌ها در این دوره همچون یک قرارگاه عمل کردند و به همین دلیل، فارس کمترین چالش را در مدیریت افکار عمومی داشت. امروز ما در نبردی تمدنی با نظام سلطه و غرب هستیم و پیروزی در این مسیر، با الهام از صلابتی که در جنگ ۱۲ روزه دیده شد، نزدیک است.

انتهای پیام
captcha