کد خبر: 4297300
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸

اهدای اسناد مالکیت تخت جمشید، باغ ارم، سد درودزن و دریاچه پریشان

طی مراسمی با حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، اسناد مالکیت تخت‌جمشید، باغ ارم، سد درودزن و دریاچه پریشان به دستگاههای متولی اهدا شد.

تخت جمشیدبه گزارش ایکنا از فارس، در نشست شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان فارس و با حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و جمعی از مقامات عالی و مدیران قضایی و اجرایی استان فارس امروز، 8 مرداد اسناد مالکیت تک‌برگ و حدنگاری‌ شده چهار اثر مهم طبیعی، تاریخی و زیرساختی کشور به مدیران ادارات و سازمان‌های متولی اهدا شد.

در این مراسم توسط معاون قوه قضاییه و رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اسناد مالکیت تک‌برگ مجموعه جهانی تخت‌جمشید (به عنوان میراث جهانی ثبت‌شده در یونسکو)، باغ ارم شیراز (یکی از زیباترین باغ‌های ایرانی و نماد فرهنگ معمار و طبیعت)، سد درودزن (از منابع مهم تأمین آب آشامیدنی و کشاورزی در استان فارس) و دریاچه پریشان (یکی از مهم‌ترین دریاچه‌های طبیعی کشور با ارزش اکولوژیکی بالا) به مدیران دستگاه‌های مربوطه اهدا شد. 

حسن بابایی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ضمن اشاره به اقدامات تحولی صورت پذیرفته در این سازمان در راستای دفاع از مالکیت‌های اشخاص، شورای حفظ حقوق بیت‌المال را سنگر صیانت از سرمایه‌های ملی دانست و با تأکید بر اهمیت نقش این شورا در حفاظت از دارایی‌های عمومی و ملی کشور گفت: این شورا در راهبرد کلان، مسئولیت صیانت از سرمایه‌های ملی و اراضی عمومی را بر عهده دارد.

وی با اشاره به رویکرد تحول‌ محور قوه قضاییه بیان کرد: امروز محوریت ادبیات قضایی در کشور خدمت به مردم و تحقق نهضت خدمت‌رسانی است.

بابایی با اشاره به نقش حائز اهمیت قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول و قانون جامع حد نگار در ترویج سند رسمی و ثبت رسمی بیان کرد: تمام بسترهای حقوقی، فنی، اطلاع‌رسانی و آموزشی بر نهادینه‌سازی و اجرای بهینه این قوانین با هدف دفاع از مالکیت‌ها آماده شده است.

انتهای پیام
captcha