کد خبر: 4295322
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
ابراهیم عزیزی:

شهید «غیب‌پرور» مرد میدان جهاد بود

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش برجسته سرلشکر شهید «غلامحسین غیب‌پرور» در دوران دفاع مقدس و پس از آن، وی را مرد میدان جهاد، مبارزه و ولایت‌مداری در تمام صحنه‌ها دانست.

ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلسابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، امروز، 29 تیرماه در جریان مراسم تشییع پیکر مطهر سرلشکر شهید «غلامحسین غیب‌پرور»، جانشین فقید فرمانده کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) در شیراز در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به نقش برجسته این شهید والامقام در دوران دفاع مقدس و پس از آن، وی را مرد میدان جهاد، مبارزه و ولایت‌مداری در تمام صحنه‌ها دانست.

وی این شهید سعید را نمونه‌ای از ایستادگی مردانه در دفاع از اسلام، انقلاب و ولایت دانست و گفت: شهید غیب‌پرور امروز بر دوش مردم قدرشناس شیراز تشییع می‌شود و بی‌تردید با اربابش امام حسین(ع) محشور خواهد بود.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: سال‌های بسیار طولانی از ابتدای سال ۱۳۶۰ تاکنون شهید غلامحسین غیب‌پرور، مرد بزرگ و عزیزی را می‌شناسم که در صحنه‌های بسیار حساس و خطرناک دوران دفاع مقدس حاضر بود. در عملیات بدر، زمانی که تنها ماند، بسیاری از افرادی را که در شرایط سختی بودند نجات داد. زمانی که ما در شرق دجله درگیر بودیم، او به تنهایی یک یگان را اداره و میدان عملیات را مدیریت کرد.

عزیزی ادامه داد: بعد از دفاع مقدس نیز شهید غیب‌پرور در صحنه‌های مختلف دفاع از اسلام و ارزش‌های انقلاب و در دفاع از ولایت مردانه ایستاد و من مطمئن هستم این شهید عزیز که امروز بر دوش مردم شیراز تشییع می‌شود، سر سفره سیدالشهدا(ع) و با اربابش امام حسین(ع) محشور است. 

این یادگار دوران دفاع مقدس تأکید کرد: مردم عزیز شیراز با این حضور، قدرشناس مرد بزرگ و خدمات او هستند و ان‌شاءالله در همه صحنه‌هایی که شهید با قدم‌های ثابت حضور داشت، ادای دین خواهند کرد.

انتهای پیام
captcha