کد خبر: 4295126
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
همرزم شهید غیب‌پرور:

شهید «غیب‌پرور» فرمانده‌ای ولایتمدار و انسان‌ساز بود

فرمانده موشکی اسبق سپاه و همرزم سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور به تبیین ویژگی‌های شخصیتی و فرماندهی این شهید والامقام پرداخت و از نقش برجسته او در تربیت جوانان، تبعیت محکم از ولایت فقیه و مسئولیت‌های کلان امنیتی گفت و ایشان را فرمانده‌ای ولایتمدار با روحیه‌ای جهادی که با ارتباط عاطفی با نیروهایش انسان‌ساز بود، توصیف کرد.

هید سرلشکر غلامحسین غیب‌پرور، جانشین فقید فرمانده کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع)سردار جابر مهدی‌یار، فرمانده موشکی اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همرزم شهید سرلشکر غلامحسین غیب‌پرور، جانشین فقید فرمانده کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع)، در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به سابقه آشنایی خود و ویژگی‌های برجسته این شهید والامقام گفت: ایشان از همان ابتدای شکل‌گیری سپاه در سال ۱۳۵۹ وارد سپاه شد و من از همان سال‌ها ایشان را می‌شناختم. ارتباط کاری ما بسیار نزدیک و سنگین بود؛ هم در دوران دفاع مقدس و هم بعد از آن.

وی افزود: آن شهید بزرگوار از همان جوانی، ارادت خاصی به حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) داشت که این ارادت باعث شد مؤسس هیئت ثارالله(ع) استان فارس باشد. این هیئت با حضور ایشان توانست در مرکز استان تأثیرات فرهنگی و اجتماعی قابل توجهی داشته باشد.

مهدی‌یار ادامه داد: یکی از خصوصیات مهم شهید غیب‌پرور انسان‌سازی بود؛ چون در سیستم آموزش نیز فعالیت می‌کرد، توانست بخش بزرگی از جوانان را با خود هماهنگ کند و روحیه جهادی را به آن‌ها منتقل کند. روحیه خدمت جهادی را در سطح جامعه و مسائل کشوری به جوانان آموزش می‌داد و همه را نسبت به فعالیت‌های جهادی حساس می‌کرد.

شهید غیب‌پرور با روحیه‌ای رزمی و دشمن‌شناسی دقیق

مهدی‌یار با بیان اینکه روحیه رزمی ایشان بسیار بالا بود و نسبت به دشمن شناخت کاملی داشت، گفت: در مباحث روز کاملاً مسلط بود و مسائل جهان اسلام را به‌خوبی می‌شناخت و درک می‌کرد. این شناخت باعث شد در استان فارس که به‌دلیل پهناوری و تنوع طوایف و قبایل شرایط خاصی دارد، بتواند با همه سلیقه‌ها هماهنگ شود و تأثیرگذاری خوبی بر لایه‌های مختلف اجتماعی داشته باشد.

وی تأکید کرد: از نظر فرماندهی، شهید غیب‌پرور یکی از فرماندهان برجسته بود که در کنار قاطعیت، محبت و مهربانی هم داشت. این ترکیب باعث شده بود نیروهای تحت امر ارتباط قلبی با او برقرار کنند و نظراتش را به‌خوبی اجرا کنند. شهید غیب‌پرور ارتباط عاطفی با نیروهایش داشت که این مهم‌ترین عامل پیشبرد کارهای فرماندهی او بود.

حساسیت ویژه نسبت به ولایت فقیه

مهدی‌یار بیان کرد: ایشان نسبت به اصل ولایت فقیه حساسیت ویژه‌ای داشت؛ هم از نظر فقهی و هم از نظر تئوری تمدن اسلامی و تبعیت‌پذیری از ولی فقیه که یکی از شاخص‌های مهم شخصیت او بود. وقتی مقام معظم رهبری به شیراز آمدند، شهید غیب‌پرور مسئول برنامه‌ریزی امنیتی و اجرایی مراسم نظامی بود و در این مسئولیت بسیار موفق بود. او تبعیت از اوامر رهبر معظم انقلاب را سرلوحه کارهای خود قرار داده بود و در این زمینه درخشید.

فرمانده موشکی اسبق سپاه درباره مسئولیت‌های مهم شهید غیب‌پرور گفت: ایشان فرمانده قرارگاه امام علی(ع) در مرکز کشور بود که مسئولیت تأمین امنیت عمومی را داشت. همچنین فرمانده لشکر امام حسین(ع) مازندران بود که در این مسئولیت آثار ماندگاری به جای گذاشت. فرمانده لشکر ۱۹ فجر سپاه استان فارس نیز بود و این لشکر را به مدت ۱۰ سال فرماندهی کرد و در این مدت بسیار موفق عمل کرد. علاوه بر این، فرماندهی قرارگاه امام حسین(ع) را در بخش‌هایی از کشور برعهده داشت که وظیفه تأمین ایمنی جامعه را برعهده داشت و در این مسئولیت نیز موفق بود.

دلیل شهادت

مهدی‌یار با اشاره به بیماری و شهادت شهید غیب‌پرور افزود: شهید غیب‌پرور در دوران دفاع مقدس دچار عارضه شیمیایی شده بود و این موضوع در نهایت منجر به شهادت ایشان شد. در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران، فشارهای زیادی بر ایشان وارد شد. به محض اعلام آتش‌بس، ایشان به بیمارستان منتقل شد و پس از حدود ۱۰ روز بستری، به شهادت رسید.

وی در پایان اظهار کرد: مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید بزرگوار، یکشنبه، 29 تیرماه از ساعت ۷ صبح از حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) آغاز خواهد شد و در پایان پیکر مطهرش در گلزار شهدای شیراز و در جوار سایر همرزمان شهیدش به خاک سپرده خواهد شد.

انتهای پیام
captcha