کد خبر: 4293501
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶

انسجام ملی، میراث خون شهدا در جنگ ۱۲ روزه است

امام جمعه کازرون با اشاره به تأثیر خون شهدا در حوادث اخیر منطقه، تأکید کرد که انسجام، بیداری و وحدت ملی که پس از جنگ ۱۲ روزه علیه رژیم صهیونیستی در کشور دیده می‌شود، ثمره فرهنگ ایثار و شهادت است.

حجت‌الاسلام عبدالحسن مهبودی، امام جمعه کازرونبه گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام عبدالحسن مهبودی، امام جمعه کازرون امروز، 18 تیر در یادواره شهدای اقتدار و عزت ایران اسلامی در شهرستان کازرون برگزار شد، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره مفهوم شهادت، افزود: شهادت مرگ تاجرانه و مرگ انسان‌های زرنگ و زیرک است، کسانی که با خدا معامله می‌کنند؛ همان‌گونه که قرآن کریم می‌فرماید: «إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ».

وی ادامه داد: انسجامی که امروز در کشور پس از جنگ ۱۲ روزه شاهد آن هستیم، از برکت خون شهداست؛ خون پاکی که موجب انگیزه، وحدت و بیداری در جامعه شد.

مهبودی با اشاره به اینکه پیروزی در جنگ ۱۲ روزه، معجزه‌ای در تاریخ بود، تصریح کرد: طبق وعده الهی، اگر همه عالم هم علیه شما وارد جنگ شوند، نباید ترسید و نگران بود؛ چراکه ملائکه الهی نازل می‌شوند و نوید بهشت می‌دهند. تا زمانی که قدرت خدا پشت ما باشد، هیچ قدرتی توان ایستادگی ندارد.

وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی با مجاهدت و ایثار به دست آمده است، گفت: این نظام به‌راحتی به ما نرسیده است؛ هزینه‌های سنگینی برای آن پرداخت شده است. ما در برابر شهدا مسئول هستیم و اگر به وصایای شهدا مراجعه کنیم، درمی‌یابیم که همه آنان بر حمایت از ولایت فقیه و رهبری تأکید کرده‌اند تا به کشور آسیبی نرسد.

انتهای پیام
captcha