کد خبر: 4293287
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
هاشم‌پور:

گردشگری مذهبی پیشران توسعه جنوب شرق فارس است

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری فارس با تأکید بر ظرفیت‌های گردشگری مذهبی و کشاورزی در شهرستان‌های نی‌ریز و استهبان، این حوزه‌ها را به‌عنوان موتور محرکه توسعه پایدار منطقه معرفی کرد و خواستار برنامه‌ریزی هدفمند برای بهره‌برداری کامل از این فرصت‌ها شد.

گردشگری مذهبی پیشران توسعه جنوب شرق فارس استبه گزارش ایکنا از فارس، محمدهادی هاشم‌پور،‌ مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری فارس، امروز، ۱۷ تیرماه در سفر میدانی خود به شهرستان‌های نی‌ریز و استهبان، ضمن بازدید از پروژه‌های عمرانی در حال اجرا در شهرداری‌های این مناطق، نقش شوراهای اسلامی را در تسریع توسعه شهری بسیار تعیین‌کننده دانست.

وی با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری کشاورزی استهبان، که دارای بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان است، گفت: این ظرفیت منحصربه‌فرد باید در قالب نقشه راه جامع گردشگری به‌کار گرفته شود.

هاشم‌پور همچنین آیین‌های مذهبی دهه اول محرم در این مناطق را فرصتی ارزشمند برای جذب گردشگران مذهبی دانست و افزود: شناسایی ظرفیت‌های بومی و تعریف رویدادهای فرهنگی و آیینی می‌تواند به رونق گردشگری مذهبی کمک کند.

وی به چالش کمبود نیروی انسانی در شهرداری‌ها اشاره و بر ضرورت مدیریت بهینه منابع از جمله قیر و ماشین‌آلات شهری تأکید کرد.

هاشم‌پور تعامل مؤثر بین شوراهای اسلامی و فرمانداری‌ها را کلید موفقیت در پیشبرد پروژه‌های محلی دانست و از بازدیدهای مستمر میدانی برای شناسایی مسائل و نیازهای مناطق خبر داد.

بنابر این گزارش، همچنین در این سفر، موضوع تملک کارخانه آب معدنی و آسفالت در استهبان به‌منظور توسعه زیرساخت‌های شهری مطرح شد و اجرای طرح‌های فرهنگی و ورزشی برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تأکید قرار گرفت.

از جمله دیگر برنامه‌های این سفر می‌توان به بازدید از پروژه‌های عمرانی نظیر آسفالت معابر، سنگ‌فرش پیاده‌روها، احداث زمین چمن مصنوعی و پارک در شهرداری‌های استهبان، ایج و رونیز اشاره کرد.

انتهای پیام
captcha