کد خبر: 4281272
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸

رسیدگی به اعتراضات رتبه‌بندی معلمان

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: در یک سال اخیر به اعتراض معلمان نسبت به رتبه‌بندی رسیدگی و حق‌التدریس‌های عقب‌افتاده فرهنگیان و پاداش معوق پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی نیز پرداخت شد.

علی فرهادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورشبه گزارش ایکنا از فارس، علی فرهادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، امروز، 19 اردیبهشت‌ماه در سفر یک روزه خود به شهرستان فسا استان فارس در جمع مدیران مدارس فسا، شیبکوه و ششده و‌ قره‌بلاغ این شهر با تبریک روز و هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: همه شغل‌ها قابل احترام هستند، اما معلمی شغل نیست بلکه یک رسالت است و فراتر از یک شغل محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: در یک سال اخیر به اعتراض معلمان نسبت به رتبه‌بندی رسیدگی و حق‌التدریس‌های عقب‌افتاده فرهنگیان و پاداش معوق پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی نیز پرداخت شد.

فرهادی از به‌روز شدن پرداخت حق‌التدریس معلمان به عنوان نکته‌ای که در کیفیت آموزشی مؤثر است، اشاره کرد و گفت: باید معلمان ما در این موارد به نحوی تأمین شوند که دغدغه معیشت نداشته و تمرکز آن‌ها بر تعلیم و تربیت باشد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: خوشبختانه دولت توجه ویژه‌ای به آموزش و پرورش در بودجه سال ۱۴۰۴ داشته و نویدبخش این مسئله است که بسیاری از مشکلات با وفاق بین دولت و مجلس شورای اسلامی حل شود.

فرهادی با اشاره به حساسیت کار در آموزش و پرورش گفت: سیستم تعلیم و تربیت نیمی از دولت را تشکیل می‌دهد و نمی‌توان آن را با آزمون خطا اداره کرد و باید با برنامه‌ریزی مبتنی بر اسناد بالادستی برای آن تصمیم‌گیری کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت وزارت آموزش و پرورش به‌عنوان مثال به مسئله جمعیت دانش‌آموزی در کشور اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود در چند سال آینده تراکم‌ جمعیت دانش‌آموزی در کلاس‌های درسی دوره متوسطه افزایش یابد و باید ضمن توسعه فضا در این دوره تحصیلی به ویژه هنرستان‌ها به تأمین نیروی انسانی متخصص در این دوره تحصیلی نیز توجه ویژه‌ای کرد.

حسنعلی محمدی، نماینده مردم شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم بیان کرد: هر موفقیتی که در عرصه‌های مختلف حاصل می‌شود حاصل تلاش‌های فرهنگیان است و مدیون این قشر بزرگ هستیم.

وی با بیان اینکه رمز موفقیت کشورهایی که توسعه پیدا کرده‌اند، وجود مدیران توانمند و توجه به نیروی انسانی است، افزود: اصلی‌ترین وظیفه معلمان، تعلیم و تربیت و آموزش است، بنابراین باید همه تمرکز این قشر  بر این مسئله قرار گیرد، چراکه پیشرفت کشور در گرو همین مسئله است.

کرامت‌الله بشارتی‌پور، مدیر آموزش و پرورش فسا نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر در شهرستان فسا بیش از ۴۲ هزار دانش‌آموز توسط پنج هزار معلم مشغول به فراگیری تعلیم و تربیت هستند.

انتهای پیام
captcha