کد خبر: 4271574
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸

تلاش دشمن برای فاصله گرفتن جامعه از راه شهداست

فرمانده انتظامی فارس با تأکید بر ضرورت تداوم راه شهدا گفت: دشمنان می‌خواهند با اقدامات و نقشه‌های شوم خود، راه شهدا و یاد شهدا را از ما بگیرند و ما را به بیراهه بکشانند.

دیدار رئیس پلیس فارس با خانواده های شهدای فراجابه گزارش ایکنا از فارس، سردار رهام بخش حبیبی، فرمانده انتظامی فارس امروز، 22 اسفند در دیدار با جمعی از خانواده‌های شهدای فراجا که به مناسبت فرا رسیدن روز بزرگداشت شهدا برگزار شد، گفت: دشمنان می‌خواهند با اقدامات و نقشه‌های شوم خود، راه شهدا و یاد شهدا را از ما بگیرند و ما را به بیراهه بکشانند.

وی بیان کرد: امنیت امروز ایران اسلامی مدیون خون پاک شهدایی است که از جان شیرین خود گذشتند و ایثار و فداکاری از خود نشان دادند.

فرمانده انتظامی استان فارس به تأثیر مادران شهدا تربیت فرزندان خود اشاره کرد و گفت: مادران شهدا افرادی هستند که توانستند فرزندانی این‌چنینی تربیت و تقدیم اسلام کنند و اکنون باعث افتخار همه ما هستند.

حبیبی تصریح کرد: شهدای ما با الهام گرفتن از کربلا و شهدای کربلا راه سعادت و رستگاری را در پیش گرفتند وعاقبت به خیر شدند.

وی با بیان اینکه عزت و عظمت ایران اسلامی را مرهون از خود گذشتگی و ایثار شهدای گرانقدر هستیم، گفت: امیدواریم با حفظ ارزش‌های اسلامی جامعه و خدمت‌رسانی مطلوب به مردم بتوانیم ادامه دهنده راه شهدای گرانقدر باشیم.

انتهای پیام
captcha