کد خبر: 4260628
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
مسئول اماکن تاریخی و میراثی تحت مدیریت اوقاف فارس:

مرمت مدرسه علمیه خان با هماهنگی اوقاف نبود

محمدرضا اسفندی با بیان اینکه مدرسه علمیه تاریخی خان یک ملک اوقافی و در حقیقت موقوفه است، گفت: ما هم در جریان مرمت این مدرسه توسط شهرداری شیراز نبودیم.

مدرسه علمیه خانمحمدرضا اسفندی، مسئول اماکن تاریخی و میراثی تحت مدیریت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر اینکه میراث فرهنگی، مرمت غیراصولی شهرداری در مدرسه علمیه خان را متوقف کرده است، گفت: حوزه علمیه تاریخی خان تحت مدیریت آیت‌الله ملک‌حسینی است و در حقیقت این مکان، یک ملک اوقافی است و با توجه به درآمدهایش برای این محل امکان مرمت وجود دارد.

وی افزود: ما هم مانند اداره‌کل میراث فرهنگی فارس در جریان مرمت این مدرسه علمیه نبودیم و شهرداری با اوقاف هم برای مرمت این مدرسه علمیه هماهنگی نکرده و بدون هماهنگی ما این کار رخ داده است.

اسفندی در ادامه سخنان خود در پاسخ به آخرین وضعیت مرمت مساجد تاریخی شیراز گفت: مرمت کاشی‌کاری‌های آسیب دیده در ضلع غربی مسجد وکیل در حال انجام است و برای ضلع جنوبی هم کارشناسان اوقاف و میراث فرهنگی در حال مطالعه هستند.

مسئول اماکن تاریخی و میراثی تحت مدیریت اوقاف فارس از اتمام مرمت درب‌های چوبی مسجد وکیل خبر داد و در خصوص مسجد تاریخی مسجد نصیرالملک نیز بیان کرد: پشت بام مسجد نصیر در حال مرمت است و مراحل پایانی مرمت طی می‌کند.

وی با بیان اینکه کلیه درب‌های چوبی شبستان اصلی مسجد تاریخی نصیرالملک نیز مرمت شده است، گفت: در حال حاضر دریچه‌های گره‌کاری شده ضلع شمالی در حال مرمت هستند.

یادآور می‌شود، مدرسه علمیه خان یک مدرسه تاریخی مربوط به دوران صفوی و با قدمت بیش از 400 سال است که بزرگانی چون ملاصدرای شیراز در آن تحصیل و تدریس کرده‌اند. 

انتهای پیام
captcha