کد خبر: 4259813
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۰

نام‌نویسی قریب به ۲۹ هزار دانش‌آموز در مراسم اعتکاف فارس

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس با اشاره به استقبال کم‌نظیر دانش‌آموزان استان از مراسم معنوی اعتکاف گفت: تاکنون قریب به ۲۹ هزار دانش‌آموز استان فارس برای شرکت در مراسم اعتکاف سال ۱۴۰۳ نام‌نویسی کرده‌اند.

محمدمهدی متحدزاده، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارسبه گزارش ایکنا از فارس، محمدمهدی متحدزاده، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس، امروز، 24 دی‌ماه در نشست آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه اعتکاف دانش‌آموزی اقدام بسیار پربرکتی است و باعث افزایش سلامت روانی و شادکامی دانش‌آموزان می‌شود، گفت: از ۲۹ هزار دانش‌آموز فارس که در مراسم اعتکاف نام‌نویسی کرده‌اند، بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز پسر و ۱۷ هزار دانش‌آموز دختر هستند که در ۵۸۱ مسجد سطح استان برای شرکت در مراسم پرفیض اعتکاف ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه آیین اعتکاف می‌تواند خلأ معنوی جامعه را پر کند، تصریح کرد: برنامه‌های متنوع فرهنگی در این راستا برای معتکفان درنظر گرفته شده که از جمله آن می‌توان به سخنرانی‌های مذهبی و بصیرتی، محفل انس با قرآن و حلقه‌های معرفت اشاره کرد.

متحدزاده افزود: اعتکاف دانش‌آموزی اقدام بسیار پربرکتی است که هم می‌تواند زیرساخت‌های فکری دانش‌آموزان را اصلاح کند و دانش‌آموزان بیشتر با فضای دینی آشنا شوند و هم اینکه بهترین کار فرهنگی برای ساختن دانش‌آموزان و نسل آینده کشور است.

وی ادامه داد: مراسم اعتکاف همچنین باعث بهبود سلامت روانی دانش‌آموزان شده و در کاهش علائم اضطراب، افسردگی، علائم جسمانی و اختلال در عملکرد اجتماعی تأثیر بسزایی می‌گذارد و شادکامی را نیز به‌‌طور معنی‌داری افزایش می‌دهد.

انتهای پیام
captcha