کد خبر: 4259566
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳

اکران فیلم‌های منتخب هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در شیراز

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در سال جاری، از اکران فیلم‌های منتخب این جشنواره و همچنین کارگاه‌های مرتبط با آن در شیراز خبر داد.

رونمایی از پوستر هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومتبه گزارش ایکنا از فارس، حمیدرضا قانعی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس امروز، 23 دی‌ماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با اشاره به برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در سال‌جاری، از اکران فیلم‌های منتخب این جشنواره و همچنین کارگاه‌های مرتبط با آن در شیراز خبر داد و گفت: هنر مقاومت، مفهوم ژرف و چند بعدی است که ضرورت آن این روزها بیش از پیش احساس می‌شود.

وی با بیان اینکه اتفاقات ویژه سال‌های اخیر، مفهوم مقاومت بود، افزود: مفهوم مقاومت از طریق هنر با فطرت بیدار در نقاط مختلف دنیا ارتباط گرفته و مرزهای کشورها را درنوردیده است و حتی در آمریکا هم این موضوع، خود را نشان داده است.

قانعی با اشاره به برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در شیراز، از تشکیل دبیرخانه‌ای مستقل برای جشنواره مذکور در فارس خبر داد.

وحید نمازی، مدیر حوزه هنری انقلاب اسلامی فارس هم در این نشست خبری به کشتار گسترده رژیم صهیونیستی در نوار غزه، لبنان، سوریه و یمن اشاره کرد و افزود: وقوع چنین جنایاتی برگزاری رویدادهای هنری با موضوع مقاومت را چندین برابر می‌کند.

وی نظریه مقاومت را نظریه انقلاب اسلامی دانست و افزود: این نظریه از سوی آزادی‌خواهان جهان شکل گرفته است که در مقابل ستم ایستادگی می‌کند.

نمازی جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت را نمایش قدرت هنری برای صدای مستضعفین جهان دانست و گفت: جریان هنر، جریان بی‌تفاوتی نسبت به مسئله و موضوع مقاومت نخواهد بود و در رشته‌های مختلف جریان فیلم نمایان می‌شود.

مسعود هوشیار، دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت هم در این نشست خبری گفت: این جشنواره از گذشته تاکنون به صورت دوسالانه برگزار می‌شود و بخش اصلی آن شهید بخش شهید سلیمانی است.

وی با بیان اینکه جشنواره مذکور به صورت استانی، ملی و بین‌المللی فعالیت می‌کند، ادامه داد: بخش دفاع مقدس جشنواره با جایزه مرحوم رسول ملاقلی پور همراه است. بخش فیلم‌نامه نویسی، فیلم‌نامه اقتباسی و بخش نقد و پژوهش ویژه استادان دانشگاه و همچنین بخش نسل روایت با هدف حمایت از افراد زیر 30 سال و بخش جهان بدون اسرائیل با جایزه شهید سید حسن نصرالله و همچنین بخش ویژه تولیدات هوش مصنوعی در زمینه تولید مقاله و تولید فیلم، پوستر و فیلم پویا از دیگر بخش‌های جشنواره مذکور هستند.

هوشیار سایت دائمی جشنواره را به آدرس resistantiff.com  معرفی کرد که با سه زبان فعالیت می‌کند و سپس ادامه داد: مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا پایان دی‌ماه تمدید شده است و اختتامیه آن در 9 اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد که فیلم‌های منتخب جشنواره را در شیراز اکران خواهیم کرد.

یادآور می‌شود، در پایان این نشست از پوستر هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در شیراز رونمایی شد. 

انتهای پیام
captcha