کد خبر: 4259096
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۲۹

جشنواره پدران آسمانی در شیراز برگزار شد

جشنواره پدران آسمانی و جشن خانوادگی به‌مناسبت سالروز میلاد حضرت علی(ع) شامگاه ۲۰ دی‌ماه، در ورزشگاه شهید سلیمانی شیراز برگزار شد.

جشنواره پدران آسمانی، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، جشنواره پدران آسمانی و جشن بزرگ خانوادگی به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی (ع) شامگاه ۲۰ دی‌ماه، در ورزشگاه شهید سلیمانی شیراز برگزار شد.

حسینعلی امیری، استاندار فارس در جریان این مراسم بیان کرد: برنامه امشب با نام برنامه پدران آسمانی برگزار شد و بر این باور هستم که شهدا قبل از اینکه شهید شوند، آسمانی شده‌اند.

وی بیان کرد: تا زمانی که انسان عبودیت و بندگی را با تمام وجود حس نکند، نمی‌تواند به استقبال شهادت برود و به حق که شهدای ما قبل از اینکه شهید شوند، آسمانی بوده‌اند.

امیری تصریح کرد: جشنواره پدران آسمانی و جشن سالروز میلاد امام علی(ع) یک رویداد فرهنگی هنری فاخر است که با حضور خانواده شهدا و ایثارگر برگزار شد.

رضا فتحی‌زاد، مسئول برگزاری جشنواره پدران آسمانی نیز در این مراسم بیان کرد: حدود دو سال است که به‌صورت جدی تلاش داریم که شادی را به دل مردم هدیه کنیم.

وی با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید به مردم امید داد، بیان کرد: با تکیه بر سخنان مقام معظم رهبری وظیفه خود دانستیم که در این مدت دو سال خدماتی را ارائه کنیم که شادی و امید به وجود مردم تزریق شود.

فتحی‌زاد اظهار کرد: حامیانی از سازمان‌ها بسیاری دست در دست هم دادند تا این مراسم، باشکوه هر چه تمام برگزار شود و همچنین فرزندان شهدا و خانواده ایثارگران برای برگزاری این مراسم پیش‌قدم شده‌اند.

یادآور می‌شود، جشنواره پدران آسمانی و برنامه جشن بزرگ خانوادگی میلاد حضرت علی(ع) به‌مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت امیرالمؤمنین(ع) با حضور مسئولان کشوری و استانی در فضایی معنوی و شاد برگزار شد.

انتهای پیام
captcha