کد خبر: 4241080
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴
مسئول مرکز ایثارگران سپاه فجر فارس:

عملیات «وعده صادق 2» در پی مطالبه‌گری مردم رخ داد

سهراب مظلوم‌رضایی با بیان اینکه عملیات «وعده صادق ۲» مطالبه مردم بود، گفت: نماز جمعه گذشته که در تهران به امامت مقام معظم رهبری برگزار شد دنیا را حیران کرد که رهبری با این شجاعت، شهامت و درایت در فضای باز نماز جمعه را اقامه کرده و مستحبات آن را نیز به‌جا می‌آورد.

عملیات وعده صادقسهراب مظلوم‌رضایی، مسئول مرکز ایثارگران سپاه فجر استان فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، در خصوص عملیات «وعده صادق ۲» که در پی اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اتفاق افتاد، ضمن تسلیت و تبریک به‌مناسبت شهادت سیدحسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان، بیان کرد: مسئولان ما در رده‌های نظامی با رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله العالی) اعلام کردند که انگشت اشاره مسئولانی که سیستم موشکی را کنترل می‌کنند منتظر است تا با کوچکترین جسارت رژیم صهیونیستی بلافاصله صدها برابر انتقام بگیرند.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۴۸ همانند یک غده سرطانی در منطقه‌ای از خاورمیانه به نام فلسطین مستقر شد، گفت: از آن زمان تاکنون این رژیم غاصب باعث جنگ و کشتار زیادی در کشور فلسطین شده است.

مظلوم‌رضایی با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها، یهودیان را از کشورهای مختلف جمع کرده‌اند، بیان کرد: این رژیم ستمگر به زور، با قتل و کشتار، غصب کردن زمین‌ها و آتش زدن جنگل‌ها و مزارع مردم فلسطین ادعای کشور کردند. برخی از کشورها از همان زمان این رژیم جعلی را به رسمیت شناختند، اما جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۵۷ این رژیم را به رسمیت نشناخت.

مسئول مرکز ایثارگران سپاه فجر استان فارس ادامه داد: از آن زمان تاکنون مردم مظلوم فلسطین تحت محاصره رژیم غاصب صهیونیستی بوده و همواره مورد ظلم و لطمه قرار گرفتند و از خانه و سرزمین خود کوچ‌های اجباری داده شدند.

وی اظهار کرد: در هفتم اکتبر سال گذشته یک عملیات به نام طوفان‌الاقصی شکل گرفت که در پی آن عده‌ای از جوانان فلسطینی، برای اولین بار در قسمت‌های غصب شده حضور پیدا کرده و یک حرکت نظامی آفندی انجام دادند؛ بعد از این عملیات، رژیم صهیونیستی به فلسطین و مردم مظلوم غزه حمله کرد و کشورها و گروه‌هایی را که از فلسطینی‌ها حمایت می‌کردند مورد تهدید قرار داد. به دنبال این وقایع، مستشار ایرانی را در سوریه به شهادت رساندند و به کنسولگری ایران حمله کرده و البته این اتفاقات وعده صادق یک را به همراه داشت.

مظلوم‌رضایی با استناد به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دوران «بزن در رو» تمام شده است، گفت: در عملیات وعده صادق، ضربه‌هایی تحت عنوان جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی به صهیونیست‌ها وارد شد و عملیات وعده صادق ۲ در پی شهادت اسماعیل هنیه، با موتور محرکه مطالبه‌گری مردم اتفاق افتاد.

وی با تأکید بر اینکه بعد از شهادت اسماعیل هنیه این سؤال در بین عموم پیش آمد که آیا ایران جرئت حمله به صهیونیست‌ها را دارد؟ بیان کرد: وعده صادق ۲ نتیجه جنایات رژیم اشغال‌گر قدس است که در پی مطالبه‌گری مردم اتفاق افتاد.

مظلوم‌رضایی تصریح کرد: نماز جمعه گذشته که در تهران به امامت مقام معظم رهبری برگزار شد دنیا را حیران کرد که رهبری با این شجاعت، شهامت و درایت در فضای باز نماز جمعه را اقامه کرده و مستحبات آن را نیز به‌جا می‌آورد، باید گفت این موضوع رابطه مستقیم با مطالبه مردم دارد.

مسئول مرکز ایثارگران سپاه فجر استان فارس با تأکید بر حمایت مردم از نظام جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: حتی اگر امیرالمؤمنین(ع) و امام معصوم(ع) هم باشد، اگر حمایت مردم وجود نداشته باشد، آن امام و رهبر خانه‌نشین خواهد شد. در تمام روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها اذعان کردند یک رهبر شجاع با مطالبه مردم در جمعه نصر حرکت بزرگی انجام داده است.

انتهای پیام
captcha