کد خبر: 4229752
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۵

ثبت‌نام 57 هزار نفر در پیاده‌روی اربعین از فارس تاکنون

مدیر حج و زیارت فارس از ثبت‌نام بیش از 57 هزار نفر در پیاده‌روی اربعین حسینی از این استان تاکنون خبر داد.

علیرضا زینلی، مدیر حج و زیارت فارسعلیرضا زینلی، مدیر حج و زیارت فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس با بیان اینکه از ابتدای اعلام فراخوان ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین حسینی تاکنون بیش از 57 هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: نکته حائز اهمیت در این ایام آن است که سازمان حج و زیارت هیچ کاروانی برای اعزام به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی ندارد و مردم باید مراقب باشند تا در دام افراد سودجو نیفتند.

وی از عموم متقاضیان خواست تا حتماً برای شرکت در پیاده‌روی اربعین حسینی به سامانه سماح مراجعه کرده و یکی از گزینه‌های بیمه را انتخاب کنند.

مدیر حج و زیارت فارس با بیان اینکه ثبت‌نام در سامانه سماح تا ایام اربعین ادامه دارد اما از عموم مردم می‌خواهیم ثبت‌نام خود را به روزهای آخر موکول نکنند، یادآور شد: این ثبت‌نام برای برنامه‌ریزی و هماهنگی هرچه بهتر پیاده‌روی اربعین انجام می‌شود.

انتهای پیام
captcha