کد خبر: 4223771
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹

افزایش 20 تا 25 درصدی مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری نسبت به انتخابات گذشته

رئیس ستاد انتخابات فارس با اشاره به حضور گسترده مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد: تاکنون شاهد افزایش 20 تا 25 درصدی میزان مشارکت در این دوره از انتخابات نسبت به انتخابات ریاست جمهوری 1400 و مجلس 1402 هستیم.

انتخابات ریاست جمهوری، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، اسماعیل قزلسفلی، رئیس ستاد انتخابات فارس امروز، 8 تیرماه در حاشیه انداختن رأی خود در شعبه حافظیه شیراز، مشارکت در انتخابات در استان فارس را بالا اعلام کرد و گفت: با تلاش‌های همکاران ما در بخش‌های مختلف اجرا، نظارت، بازرسی و امنیت که از ساعت 6 صبح در شعب اخذ رأی حضور پیدا کرده بودند، 100 درصد شعب اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری در سراسر استان فارس رأس ساعت 8 صبح فعال و آماده اخذ آرا از مردم بود.

وی با بیان اینکه در این دوره 94 هزار نفر دست‌اندرکار برگزاری انتخابات در بخش‌های مختلف اجرا، نظارت، بازرسی و امنیت هستند، افزود: طبق گزارش‌هایی که از سراسر استان دریافت کردیم میزان مشارکت به تناسب انتخابات مجلس و ریاست جمهوری گذشته تا ساعت 10 صبح امروز حاکی از افزایش بیش از 20 تا 25 درصدی بوده است.

قزلسفلی با یادآوری اینکه قیاس نسبت به انتخابات ریاست جمهوری 1400 و انتخابات مجلس 1402 انجام شده است، گفت: علی‌رغم اینکه فارس استان کشاورزی است و مردم آن این روزها درگیر امور کشاورزی هستند ولی رأی خود را به بعدازظهر موکول نکرده و از همان ابتدای صبح در شعب اخذ رأی حضور پیدا کردند و با شور و شوق خاصی مردم در تعیین سرنشوت کشور خود مشارکت می‌کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس تأکید کرد: تاکنون هیچ گزارشی از قطعی خطوط ارتباطی یا انرژی برق هم در شعب اخذ رأی نداشتیم و ارتباطات کاملا برخط برای سامانه‌های احراز هویت ما برقرار است.

وی بیان کرد: تاکنون از شعب سیار و ثابت و روستایی و شهری هیچ گزارش مبنی بر اینکه نقصی به وجود آمده است، نداشتیم و انتخابات با سرعت در استان فارس در حال انجام است.

انتهای پیام
captcha