کد خبر: 4217929
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷

شهید آیت‌الله رئیسی یاور مظلومان بود

فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: رئیس جمهور خادم و جهادی ما، آیت‌الله رئیسی یار و یاور مظلومان بود و فراغ ایشان باورنکردنی است.

بزرگداشت شهدای خدمت، ارتش شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، مراسم ویژه گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و  بزرگداشت شهدای خدمت با حضور خانواده‌های معزز شاهد و ایثارگر، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی امروز، ۳ خرداد به میزبانی فرماندهی ارشد آجا در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویر احمد، در شیراز برگزار شد.

امیرسرتیپ دوم ستاد ابوالقاسم رضایی، فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر، به بیان تسلیت به مناسبت شهادت رئیس جمهور و همراهانشان پرداخت و گفت: رئیس جمهور خادم و جهادی ما، آیت‌الله رئیسی، شهید جمهور یار و یاور مظلومان بود و فراغ ایشان باورنکردنی است.

وی افزود: همچنین سایر همراهان رئیس جمهور شهید، امام جمعه عزیز آذربایجان شرقی آیت‌الله آل هاشم که از یاران ما ارتشی‌ها بودند و خاطرات بسیار خوبی را با ایشان داشتیم، امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، شهید رحمتی، سردار موسوی، امیر مصطفوی، امیر دریانوش و سرهنگ قدیمی که باید یاد و خاطره این عزیزان را با اندوه، زنده نگاه داریم.

رضایی گفت: در هر مساله‌ای که درباره دفاع مقدس بخواهیم حرف بزنیم، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری چیزی کم نگذاشته و الگویی برای همه نیروهای مسلح و جوانان ایران زمین محسوب می‌شود.

انتهای پیام
captcha