کد خبر: 4176322
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۴

جهادگران جهاددانشگاهی فارس جنایات صهیونیست‌ها را محکوم کردند

همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی اعتراض‌آمیز در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان غزه در شیراز برگزار شد و جهادگران جهاددانشگاهی فارس نیز در این مراسم حضور داشتند.

تجمع جهادگران جهاددانشگاهی فارس در محکومیت جنایات صهیونیست‌هابه گزارش ایکنا از فارس، همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی اعتراض‌آمیز در محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان غزه امروز، 26 مهرماه در شیراز برگزار شد.

جهادگران جهاددانشگاهی فارس نیز امروز همگام با اقشار مختلف مردم و به ویژه دانشگاهیان با حضور گسترده در این مراسم راهپیمایی جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی را محکوم کردند.

امیرحسین استقلال، رئیس جهاددانشگاهی فارس در حاشیه این مراسم با اشاره به آیه 227 سوره شعرا «... وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ؛ ... و كسانى كه ستم كرده‏ اند به زودى خواهند دانست به كدام بازگشتگاه برخواهند گشت»، گفت: همان‌طور که خداوند در این آیه فرموده است، ظالمان گمان می‌کنند که جنایتشان فراموش یا دیده نمی‌شود اما به زودی به سزای اعمال و جنایتشان خواهند رسید.

وی اظهار کرد: در غیرانسانی بودن جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه شکی نیست و چنین ددمنشی بی‌نظیر هستند و هرگز از انسان متمدن انتظار نمی‌رود و اگر با چنین جنایاتی برخورد نشود، قطعاً تکرار خواهند شد.

استقلال تأکید کرد: بر تمام مسلمانان و آزادگان جهان واجب است که در مقابل این جاهلیت مدرن ایستاده و سکوت نکنند و مراتب اعتراض خود را به گوش جهانیان برسانند.

رئیس جهاددانشگاهی فارس یادآور شد:‌ امروز مشاهده می کنیم که تمام فرهیختگان، فرهنگیان و دانشگاهیان همگام با اقشار مختلف مردم علیه چنین جنایتی خروشیدند و ان شاءالله این اتحاد منجر به آزادی فلسطین و محو اسرائیل خواهدشد.

انتهای پیام
captcha