کد خبر: 4158352
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۸

دانشجویان قرآنی شیراز اهانت به قرآن را محکوم کردند

کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز طی بیانیه مشترکی، اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در کشورهای غربی را محکوم کردند.

قرآن کریمبه گزارش ایکنا از فارس، در پی اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در کشورهای غربی، کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیانیه مشترکی صادر کردند.

در این بیانیه آمده است:

اهانتی محکوم به شکست!

اهانتی بی‌تاثیر در خاموشی نور ابدیت قرآن!

قرآن آیت الهی، مشعل هدایت، مظهر و نماد اسلام متقین است که هر کس بدان تمسک یافت مسیر سعادت را پیمود و هر‌کس بدان پشت نمود ضلالت و گمراهی را برگزید. اینک‌ که این کتاب آسمانی به بهانه آزادی عقیده و بیان، مورد اهانت گروه‌های افراطی واقع شد، به خوبی می توان ضعف آنان را دریافت.

آنانی که یارای مقابله‌ منطقی و کلامی با این سخن الهی را ندارند و در آتش گسترش معنویت اسلامی در جهان کنونی می‌سوزند و تلاش داشته با اقدام حقیرانه خود اذهان جهانی را از تحولات و اعتراضات منطقه‌ای منحرف نمایند. در مقابله با این افراد بیان می‌داریم که وعده الهی، حاکمیت قرآن بر جهان صادق خواهد بود.

برای حقانیت اسلام همین نکته بس است که خداوند متعال در قرآن کریم درباره اصل آزادی بیان و احترام به عقاید فکری حقوق بشر چنین می فرماید: «وَ لاَ تَسُبُّواْ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَيَسُبُّواْ اللّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ» (انعام/108)

برای اعلام استواری و متقن بودن محتوای قرآن، این نکته راهگشا است که این ودیعه الهی همواره بر تفکر، تعقل، دعوت، مبارزه و جدال احسن بنیان نهاده و مفاهیم  ژرفش از هیچ‌گونه پرسش، تحقیق و تفحص بشری ابایی نداشته و همواره بدان هدایت می‌نماید.

وحدت و همکاری به عنوان مقصود و میل اجتماع بین‌الملل در سایه این آیه قرآنی آشکار است: «قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ تَعَالَوْا إِلَىٰ كَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمْ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلَا نُشْرِكَ بِهِ شَيْئًا وَلَا يَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضًا أَرْبَابًا مِنْ دُونِ اللَّهِ ۚ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُولُوا اشْهَدُوا بِأَنَّا مُسْلِمُونَ» (آل عمران/ 64) و با تمسک به عقاید مشترک صحیح میان مردمان جهان وحدت بشری روح و جانی تازه یافته و رحمت بودنش برای جهانیان آشکار می‌شود‌.

کانون قرآن و عترت دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن محکومیت این رفتار سخیف بشری و اعلام برائت از عاملان و حامیان آنان که فرصت بروز رفتارهای اسلام‌‌ستیز را فراهم آورده، از تمام مسلمانان جهان دعوت می‌نماید با جهادی از نوع تبیین و توسعه معارف والای این کتاب الهی با بهره‌گیری از گفتار و نوشتار دانشمندان بزرگ جهان غرب و اسلام ـ که اظهار حیرت و شگفتی در برابر انسجام و معارف این کتاب داشته و  به نشانه تسلیم به صدق گفتار آن پرداختند ـ میلیون‌ها پیام از مسلمانان را به جوانان  جهان بین‌الملل مخابره نمایند تا چهره حقیقی اسلام برایشان آشکار و وجدان و فطرت الهی آنان از خواب غفلت بیدار گردد.

و من الله التوفیق و علیه التکلان

انتهای پیام
captcha