کد خبر: 4140219
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹

اعطای 16000 فقره تسهیلات به نیازمندان فارس

مدیرکل کمیته امداد فارس از اعطای ۱۶ هزار فقره تسهیلات با اعتبار ۲۲۴ میلیارد تومان به واجدان شرایط مددجویان این سازمان در سرفصل‌های مختلف خبر داد.

مرتضی موصلی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) فارسبه گزارش ایکنا از فارس، مرتضی موصلی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس امروز، 21 اردیبهشت‌ماه در سومین همایش سراسری قرض نیکو که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور ریاست کمیته امداد کشور برگزار شد، ضمن تشکر و قدردانی از خیرین و نیکوکاران که همواره در کنار این نهاد بوده و مبلغ فرهنگ حسنه قرض‌الحسنه بوده‌اند، گفت: کمیته امداد امام از همان آغازین روزهای شکل‌گیری در کنار فعالیت‌های حمایتی و فرهنگی و ...به بحث خیرین و استفاده از ظرفیت‌های این عزیزان توجه ویژه‌ای داشته است.

وی ادامه داد: با اهتمام ویژه سیاست‌گذاران در بحث توسعه فرهنگ نیکوکاری، کارهای نیکویی انجام شده است اما شاید به این نتیجه برسیم که جای مبحث قرض‌الحسنه کمی خالی است.

موصلی ادامه داد:‌ در همین راستا از سال ۹۵ که صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت تاسیس شد، دستاوردهای ارزنده‌ای را در پی داشت.

مدیرکل کمیته امداد فارس یاد آور شد: سال گذشته و با همت خیران، ۱۶ هزار فقره تسهیلات با اعتبار ۲۲۴ میلیارد تومان به واجدین در سرفصل‌های مختلف شرایط اهدا شده است.

وی در پایان یادآور شد: اگر در آگاهی‌بخشی و اغناسازی مردم نیک‌اندیش تلاش بیشتری کنیم می‌توانیم نتایج بهتری را در قرض نیکو داشته باشیم.

انتهای پیام
captcha