کد خبر: 4123931
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۳

آغاز به‌کار جشنواره تجلیل از حافظان کل قرآن در شیراز

بزرگترین جشنواره تجلیل از حافظان کل قرآن کریم کشور با عنوان «جبرئیل امین» تا دقایقی دیگر در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) آغاز می‌شود.

جشنواره جبرئیل امین، حافظان کل قرآن، حرم شاهچراغ(ع)به گزارش ایکنا از فارس، بزرگترین جشنواره تجلیل از حافظان کل قرآن کریم کشور با عنوان «جبرئیل امین» مربوط به مؤسسه بیت‌الاحزان امروز، 4 اسفند و تا دقایقی دیگر در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) آغاز می‌شود.

مراسم گلباران 172 حافظ کل قرآن کریم مؤسسه بیت‌الاحزان که طی یک سال اخیر در مراکز شبانه‌روزی حفظ یکساله قرآن و شعب این مؤسسه در سراسر کشور موفق به حفظ کل قرآن کریم شده‌اند، تا دقایقی دیگر برگزار می‌شود.

این مراسم همچنین با سخنرانی مسئولان کشوری نظیر معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و همچنین مسئولان ارشد استان فارس همراه خواهد بود.

اجرای زیارت دسته‌جمعی حافظان کل قرآن از مضجع شریف حضرت شاهچراغ(ع) و ادای احترام به شهدای حرم شاهچراغ(ع) برنامه‌های حفظ‌خوانی، جمع‌خوانی، تواشیح و تجلیل از حافظان کل و خیران قرآنی از دیگر برنامه‌های این رویداد قرآنی خواهند بود.

انتهای پیام
captcha