کد خبر: 4085262
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۰

واکنش مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز به واگذاری کانون پرورشی کودکان

مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز درباره واگذاری کتابخانه­‌ها و مراکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نهاد کتابخانه‌­های عمومی واکنش نشان داد.

مرکز مطالعات ادبیات کودکبه گزارش ایکنا از از فارس، مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز درباره واگذاری کتابخانه‌­ها و مراکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نهاد کتابخانه‌های عمومی بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: «شوربختانه چنین گفته شده، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به هیئت دولت پیشنهاد داده، کتابخانه‌­ها و مراکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به کتابخانه­‌های عمومی واگذار شود.

تعداد پرشماری از ایرانیان خاطرات و تجربه‌­های زیبایی از نشستن و مطالعه در کتابخانه‌های ویژه کودکان دارند و این کتابخانه‌­ها به دلیل بافت و نیروی انسانی متفاوت و اهل، زمینه دلبستگی و علاقه‌­مندی این گروه از ایرانیان به کتاب و فرهنگ را پدید آورده­‌اند؛ بی‌گمان، گذر سال­‌های زیاد، از این کتابخانه­‌ها و مراکز، میراث فرهنگی شایسته‌­ای را فراهم آورده که تغییر متولیان آن‌­ها با هیچ منطق و توجیهی سازگار نیست و ویران کردن این پشتوانه از تدبیر و خرد به دور است.

مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز، با پیشنهاد واگذاری مخالف است و راه سنجیده  را  این می­‌داند که مسئولان امر درباره­ تصمیم­‌های چنین خطیر و سرنوشت‎‌سازی با انجمن‌ها، نهادها، مراکز و صاحب­‌نظران شناخته شده در گستره­ مطالعات ادبیات کودک و نوجوان مشورت کنند و تردید نداشته باشند که اینان بهترین، امین‌­ترین و صلاحیت­‌دارترین نهادها و افراد در این باره هستند.

توجه به دیدگاه و خواست متخصصان و خانواده ادبیات کودک ایران و شنیدن صدای آنان که در همین یکی دو روز در خبرگزاری‌­های گوناگون بازتاب گسترده‌­ای داشته است، بی‌­تردید به نفع فرهنگ و جامعه­ ایرانی خواهد بود.

مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز، این کتابخانه‌­ها و مراکز فرهنگی را بخشی بسیار مهم و اثرگذار از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌­داند و جداسازی آن­‌ها را آسیبی جبران‌­ناپذیر و اسف­بار می­‌داند».

انتهای پیام
captcha